Petru Rareș 1259 - Ansamblu rezidențial – Banu Manta, București Bucuresti Ilfov

Bucuresti Ilfov, Titulescu
ID: RMX129

EXCLUSIVITATE
COMISION 0%

Pret la cerere

An construcţie
2018
Tip construcţie
Beton
Stadiu construcție
În construcție
T: 0722 567 416
CARACTERISTICI

  • 2018
  • Beton
  • În construcție
FACILITĂȚI

  • Lift
  • Asfaltate
  • Betonate
  • Exterior
DESCRIERE

Petru Rareș 1259, un ansamblu rezidențial central - Banu Manta - Titulescu Bun venit, acasă! Așa te poate întâmpina noul complex rezidențial din București, cartierul Titulescu - Petru Rareș 1259. Acest ansamblu rezidențial este străbătut de bulevardul ce îi poarta numele, începând de la Piața Victoriei și până la intersecția cu bulevardul Banu Manta, la piciorul noului pasaj suprateran Basarab. De-a lungul bulevardului, în perioada anilor 80-’90, s-au construit de o parte și de alta blocuri de 10 etaje, foarte apreciate datorită suprafețelor generoase și a structurilor. Între Titulescu si Banu Manta, exista și o zonă de case și vile, zona extrem de liniștită și apreciată. Complexul rezidențial Petru Rareș 1259 din București este situat la marginea acestei zone de case și vile.

Finisajele folosite în complexul rezidențial din Titulescu - Petru Rareș 1259 sunt de cea mai bună calitate, reflectând astfel investiția fiecărui cumpărător în oricare din proprietățile scoase la vânzare.

Complexul rezidențial din zona Titulescu - Petru Rareș 1259 dispune de următoarele dotări: ● structura formată din cadre de beton cu diafragme ● pereții exteriori - cărămidă albă Ytong de 25 cm ● termo și hidroizolatie de la Austrotherm ● tâmplărie Salamander 7 camere ● ceramica Marazzi ● sanitare de la Grohe sau similar ● centrală termică în condensație cu încălzire în pardoseală ● uși Pinum