Despre RE/MAX
liderul mondial in imobiliare


 
De ce RE/MAX?
Forță globală, numărul 1 mondial
în real-estate

Acesta este motivul pentru care ne-am decis în 2013 să preluăm managementul regional şi suntem angajaţi total în această viziune. Mai mult, pentru România ne dorim ca până în 2023 să avem 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi afiliaţi.
 

RE/MAX România a luat naştere în 2006. Odată cu preluarea managementului regional, în 2013, intenţia noastră a fost să dezvoltăm reţeaua RE/MAX pe principii mult mai sănătoase, aşa cum funcţionează cu succes în cele peste 115 de ţări în care sunt afiliaţi peste 140.000 de agenţi.

 


Pentru toţi membrii RE/MAX România pregătim un pachet solid de avantaje şi beneficii, în principal fiind:

 

 

 • Brand
 • Reţea
 • Suport
Istoria RE/MAX
Timeline
 • Dave şi Gail Liniger pun bazele RE/MAX International, cu un singur birou deschis în Denver, Colorado

 • Walter J. Schneider şi Frank J. Polzer aduc RE/MAX în Europa, moment în care apar birouri în Spania, Israel şi Italia

 • RE/MAX ajunge în România, începe dezvoltarea reţelei la nivel naţional

 • Managementul regional al RE/MAX România este preluat de Răzvan şi Ramona Cuc

 • RE/MAX Europa ajunge la 17.000 de agenţii, iar RE/MAX România numără peste 20 de birouri

 • Lansare platforma de E-learning pentru membrii RE/MAX

 • RE/MAX in Republica Moldova

 • Am atins obiectivul de 10.000.000 comisioane generate

 • Platforma de Ofertare digitală - Imobid

 • Mod de lucru 100% Exclusiv

RE/MAX in Romania
Franciza cu cea mai mare extindere

Suntem mândri să fim prezenţi în +25 oraşe în întreaga ţară cu peste 70 de birouri. Acesta este modul în care oferim servicii de calitate pentru clienţi şi de a permite accesul la resurse imobiliare, care nu sunt disponibile în altă parte. Atunci când alegeţi RE/MAX aveţi sprijinul reţelei noastre la nivel mondial, iar dovada stă în rezultate. Nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX!

România are un potenţial uriaş pentru piaţa consultanţei imobiliare, iar stategia RE/MAX este perfect adaptată pentru a dezvolta aici o reţea puternică de agenţi şi birouri - aşa cum deja a făcut-o în zeci de alte ţări din Europa şi din întreaga lume. Birourile RE/MAX sunt adevarate "real estate factories" care îşi dezvoltă afacerile într-un ritm ascendent de la un an la altul pe întreg cuprinsul Europei şi pe tot globul. Pentru un antreprenor este o adevarată oportunitate - o afacere "la cheie" cu o investiţie minimă, fără a fi necesare stocuri ce pot atinge valori uriaşe, fără costuri salariale, având un potenţial rapid de creştere.

Planul nostru de dezvoltare pentru România vizează 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi afiliaţi RE/MAX până în anul 2023 şi este bazat pe acordarea unui suport total pentru agenţii şi francizaţii noştri, în educație, tehnologie, promovare şi branding, generând cel mai performat şi antreprenorial mediu de business în această industrie.

+20

orase

+50

birouri

RE/MAX International

RE/MAX a ajuns lider mondial în imobiliare cu peste 140.000 de agenţi afiliaţi şi 8.300 birouri în 115 de ţări, după 50 de ani de creştere continuă, de la un singur birou deschis în 1973, în Denver, Colorado. Agenţii noştri constituie cea mai puternică forţă de vânzări imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am facut posibil să spunem că nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare decât RE/MAX.

RE/MAX International, francizorul reţelei globale RE/MAX, este condus de către fondatorii săi, Dave şi Gail Liniger, care au creat această reţea încurajând agenţii imobiliari să-şi dezvolte propria afacere.. Sistemul este în continuare bazat pe atragerea de agenţi productivi, oferindu-le sprijin valoros, brand awareness incredibil, oportunităţi educaţionale şi alte avantaje competitive. Creşterea şi succesul nu s-au limitat la America de Nord. Expansiunea internaţională a explodat în anii 1990, cu lansarea RE/MAX Europa în 1995.

0

agenti afiliati

0

tari

0

ani de crestere continua

viziteaza RE/MAX.COM
RE/MAX Europa

În 1995 Walter J. Schneider şi Frank J. Polzler aduc balonul cu aer cald peste ocean. Un an mai târziu, sub semnul RE/MAX încep să apară birouri în Spania, Israel şi Italia. În momentul de faţă RE/MAX susţine peste 30.000 de agenţi imobiliari la nivel european în peste 40 de regiuni. Cu RE/MAX eşti în afacerea ta, dar nu de unul singur! Experienţa din ultimii 27 de ani ne-a ajutat să dezvoltăm o imagine clară a factorilor de succes din industria imobiliară.

Astăzi putem spune că la RE/MAX facem lucrurile diferit. Misiunea, viziunea şi scopul nostru sunt construite pe acest principiu. Tot ce facem în cadrul RE/MAX este pentru a susţine Broker/Ownerii, agenţii şi clienţii noştri, astfel încât ei să obţină cele mai bune rezultate.

0

agenti imobiliari

0

regiuni in Europa

0

ani de experienta

viziteaza RE/MAX.EU
Valori şi filosofie

Scopul sistemului de francize RE/MAX este acela de a oferi un set de instrumente, standarde şi servicii pentru a susţine producătorii de top din industria imobiliară. Indiferent dacă ai sau nu experienţă în domeniul imobiliar, tot ceea ce facem este dedicat dezvoltării şi susţinerii tale pentru ca tu să devii expertul imobiliar de care clienţii tăi au nevoie. Cu RE/MAX eşti în afaceri pentru tine dar nu de unul singur!

Experienţa din ultimii 47 de ani ne-a ajutat să dezvoltăm o imagine clară a factorilor de succes în industria imobiliară. Astăzi putem spune că la RE/MAX facem lucrurile diferit. Misiunea, viziunea şi scopul nostru sunt toate construite pe acest principiu. Tot ce facem în cadrul RE/MAX susţine Broker/Ownerii, agenţii şi clienţii noştri, astfel încât ei să obţină cele mai bune rezultate posibile.

Cod etic

Codul etic are destinaţia de a promova activitatea profesională etică a organizaţiei imobiliare RE/MAX. Toţi directorii regionali, francizaţii şi asociaţii de vânzări al RE/MAX Europa sunt obligaţi de prevederile acestui cod etic şi s-au angajat să respecte astfel de prevederi precum şi spiritul acestui cod etic.

Codul etic transpune conduita asociaţilor RE/MAX în ceea ce priveşte tranzacţiile în general, relaţiile cu clienţii şi cu alţi agenţi din domeniul imobiliar, oameni de vânzări, inclusiv cu alţi asociaţi RE/MAX, iar speranţa RE/MAX Europa este acest cod etic va ghida toţi asociaţii RE/MAX astfel încât să opereze în aşa manieră, încât să sporească reputaţia organizaţiei RE/MAX şi să asigure percepţia publicului şi a altora din industrie asupra RE/MAX ca fiind organizaţia imobiliară cea mai etică profesional, calificată, pricepută şi de succes.

Misiune

Misiunea RE/MAX România este să ofere unelte, standarde şi servicii pentru producătorii de top din industria imobiliară, ca aceştia să se poziţioneze ca experţi imobiliari locali şi să devină prima alegere a clienţilor. Promovăm reprezentarea exclusivă la tranzacţionare, cât şi colaborarea între Broker/Owneri şi agenţi, pentru o maximă eficienţă în satifacerea clienţilor - ca fiind motorul succesului în imobiliare.

Viziune

Viziunea RE/MAX România este să devină liderul consultanţei imobiliare, schimbând modul în care se tranzacţionează proprietăţile la noi în ţară, ca parte dintr-un succes global.

Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.