Inchiriat spatii birouri judetul Arad - ({{ nbHits }}) oferte

Nu am găsit proprietăți care corespund cu criteriile selectate. Iți recomandăm să alegi alte criterii și să reîncerci.
1.841 €
2.999 €
1.000 €
600 €
Nu ai găsit proprietatea potrivită!
Dacă nu ai timp să cauți, poți contacta un agent RE/MAX din București care te va ajuta în identificarea locuinței perfecte.

Spații de birouri de închiriat în județul Arad – anunțuri imobiliare

Piața de închirieri de spații de birouri a cunoscut în ultimii ani o evoluție importantă, acest tip de spații comerciale având un potențial atractiv și pentru investitorii din județul Arad. 
Dacă dorești să închiriezi un spațiu de birouri în Arad, agenții imobiliari profesioniști ai RE/MAX îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivită. Comunică agentului imobiliar RE/MAX detaliile spațiului dorit, de la suprafață și zonă la buget, iar acesta va identifica soluția potrivită pentru tine. 
Te invităm să consulți oferta existentă, pentru a putea programa o întâlnire la una dintre agențiile imobiliare RE/MAX din Arad! Ofertele noastre sunt actualizate permanent, detaliile proprietății fiind prezentate în mod transparent, pentru ca tu să poți decide rapid dacă ești interesat de un anumit spațiu comercial, pentru care poți programa o vizionare în cel mai scurt timp posibil.

Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.