2

Agenții imobiliare RE/MAX
Baia Mare

RE/MAX România este prezent în Baia Mare cu o agenție imobiliară reprezentată de o echipă de agenți cu experiență în selecția proprietăților, dar și în aprecierea condițiilor optime de încheiere a tranzacțiilor, atât în avantajul clientului, cât și al proprietarului.

Cu ajutorul unei echipe de specialiști în domeniul imobiliar, ai acces la informații detaliate, bine structurate și la oportunități pentru o tranzacție avantajoasă, fie că esti proprietar sau client.
 


Proprietăți active
252
Exclusivități
208
Nr. agenți
14
Proprietăți tranzacționate
549

Proprietăți active
58
Exclusivități
42
Nr. agenți
8
Proprietăți tranzacționate
9

Agenții imobiliari RE/MAX din Baia Mare sunt pregătiți să vină în întâmpinarea clienților interesați să închirieze sau să cumpere un imobil sau un teren cu oferte detaliate, care să vă ajute să faceți alegerea corectă, în raport cu cerințele dvs. și cu bugetul de care dispuneți.

De asemenea, îi ajutăm pe proprietarii aflați în căutarea unui cumpărator sau a unui chiriaș să-și prezinte avantajele proprietății, să-și pună în valoare oferta și să aibă o viziune de ansamblu asupra pieței imobiliare din zona sa.

RE/MAX vine cu avantaje concrete pentru cei interesați de o tranzacție imobiliară, fie că sunt în postura de client sau de proprietar. Cu agențiile imobiliare RE/MAX beneficiați de reprezentare exclusivă, transparență, promovarea eficientă a proprietății și soluții pentru orice tip de tranzacție sau de proprietate.

Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.