Ansamblu rezidential LA 2 Residence - Tunari, București-Ilfov Bucuresti Ilfov

Bucuresti Ilfov,
ID: RMX443

EXCLUSIVITATE
COMISION 0%

Pret la cerere

An construcţie
2020
Tip construcţie
Beton
Stadiu construcție
Finalizată
T: 0723250536
CARACTERISTICI

  • 2020
  • Beton
  • Finalizată
FACILITĂȚI

  • Curte
  • Curte comună
  • Grădină
  • WC Serviciu
  • Asfaltate
  • Exterior
DESCRIERE

LA 2 Residence - Tunari: un ansamblu rezidențial modern, intim și discret Situată în Nordul Capitalei, Tunari a devenit în scurt timp una dintre locațiile preferate de cei care doresc o locuință într-o zona sigură, cu absolut toate utilitățile și facilitățile orașului. Condominiumul LA 2 Residence Tunari, București-Ilfov, este format din 12 case și beneficiază de o curte comună pavată. Accesul se face pe șosea asfaltată. Circuit închis, intrare securizată cu barieră. Căminele complexului rezidențial din Pipera LA 2 Residence Tunari au o suprafață totală de 171 mp, compusă din 4 camere, 2 băi cu posibilitate de adăugare a unui băi suplimentare și împărțite pe parter, etaj și pod mansardabil. Curtea de 220 mp - spațiu în care să îți încapă un grătar, dar în același timp și loc suficient să tunzi gazonul sau să instalezi un loc de joacă pentru copii - se află poziționată în partea din spate a vilei și conferă intimitate și discreție. Accesul în complexul rezidențial Tunari - LA 2 Residence este cu circuit închis, securizat cu barieră și cu vecini de calitate cum ne-ar plăcea și nouă să locuim. Parcarea este situată în fața locuinței, iar disponibilitatea acesteia acomodează două mașini.

Dezvoltatorii ansamblului rezidențial din Tunari, București-Ilfov - LA Residence au dorit asocierea cu nume și branduri cunoscute în piața care livrează la o calitate peste medie și fără excepție printre care se numără: Viessmann, Porotherm Wienerberger, Baumit, Delta Studio, Bramac, Salamander, Design Concept. Garanția oferită de partenerii strategici ai ansamblului rezidențial din Tunari este de 10 ani GARANȚIE contractuală.

Ansamblul rezidențial LA Residence Tunari - principalele facilități - Cărămidă POROTHERM de 25 cm - Tâmplarie Salamander - Feronerie ROTO - Gresie, faianță și sanitare prin Delta Studio - Placare fațadă cu piatră naturală - Țiglă BRAMAC - Termosistem 10 cm EPS 80 - Tencuială mecanizată Baumit - Pereţi tencuiţi mecanizat şi finisaj cu vopsea lavabilă - Centrale termice în condensare Viessmann - Vitodens de 24 KW - Finisaje la alegerea în paletarul stabilit Te așteptăm… acasă, LA Residence Tunari!