Onix Residence Bucuresti Ilfov

Bucuresti Ilfov, Pipera
ID: RMX1045

Pret la cerere

An construcţie
2022
Tip construcţie
Beton
Stadiu construcție
Finalizată

Sales Associate
RE/MAX Klass
T: 0736090101
CARACTERISTICI

 • 2022
 • Beton
 • Finalizată
FACILITĂȚI

 • Curte
 • Curte comună
 • Grădină
 • Lift
 • Asfaltate
 • Betonate
 • Iluminat stradal
 • Mijloace de transport în comun
 • Exterior
DESCRIERE

Oferta Speciala! Vanzare direct de la Dezvoltator apartamente finalizate! Mutare imediata! Va oferim pentru cumparare un apartament cu doua camere decomandat, doua bai, dresing, bucatarie inchisa si terasa de 10,3 mp. Incalzire prin pardoseala, centrala termica de apartament. Apartamentul este foarte bine compartimentat si permite un aranjament foarte bun si practic al mobilei, finisaje premium. Accesati link-ul atasat listarii pentru a vedea un tur virtual cu un apartament similar mobilat si utilat. (Daca nu puteti accesa link-ul, va rog sa ne contactati pentru a vi-l trimite pe e-mail sau WhatsApp). In pretul apartamentelor nu este inclus mobilierul. Nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari. Ansamblul rezidențial “Onix Park” răspunde celor mai exigente cerințe prin calitate și locație excelentă în zona Aviației, între stațiile de metrou Aurel Vlaicu și Pipera, la doar 5 minute de Parcul Herăstrău. Onix Park North Residence este conceput pentru a oferi confort și siguranță atât ție cât și celor dragi, fiind în același timp și o excelentă oportunitate de investiție în cea mai căutată zonă rezidențială a Bucureștiului. Propunem standarde premium de viață cu numeroase spații verzi, supermarket-uri, grădiniță și locuri de joacă pentru copii. Apartamentele pe care le vei descoperi în cadrul complexului te vor surprinde cu spații armonios optimizate, terase generoase, finisaje de cea mai bună calitate, încălzire în pardoseală și existența a două băi în toate apartamentele de 2 și 3 camere. Facilități Onix Park: LOCAȚIE EXCELENTĂ - NORDUL CAPITALEI LA 5 MINUTE DE PARCUL HERĂSTRĂU ARHITECTURĂ ȘI COMPARTIMENTARE MODERNĂ APARTAMENTE SPAȚIOASE FINISAJE PREMIUM VEDERE LAC PIPERA SPAȚII VERZI ȘI ALEI DE PROMENADĂ PAZĂ 24/7 ȘI SUPRAVEGHERE VIDEO CAFENEA ȘI SPAȚII COMERCIALE ACCES FACIL CENTRU SPA GRADINIȚĂ Locație Locație excelentă în Nordul Capitalei cu acces facil către orice punct de interes din București și din zonă, atât cu mijloace de transport proprii, cât și cu mijloace de transport în comun; de asemenea, în imediata proximitate sunt localizate stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, precum și multiple variante de RATB. În apropierea complexului vei găsi tot ceea ce ai nevoie în domeniul medical (Regina Maria, Policlinica Pipera, clinica veterinara Brains & Bones ), centre comerciale (Lidl, Penny Market, Pipera Plaza, Anima, Promenada Mall, Mega Image, etc.), restaurante si cafenele, scoli si licee.

Tamplarie exterior: Ferestre si usi VEKA Spectral Umbra, sticla tripan 50 mm (Four season / Low E/ Float Clear), echipate cu feronerie Siegenia Aubi. Centrala termica Buderus Incalzire prin pardoseala TIEMME cu grup de amestec (pompa Wilo) Sistemul electric Schneider Usa intrare apartament blindata-Nusco Pinum/ Usi interioare-Nusco Pinum, gama INOVA Parchet Laminat Egger Gresie si faianta bai: Marazzi cal. 1 (cu certificare de provenienta Italia). Lavoare si mobilier bai: Roca Obiecte sanitare: Roca Pardoseala Bucatarie: Marazzi cal. 1 (cu certicare de provenienta Italia).

Proprietatea detine certificat energetic cu urmatoarele caracteristici: a) clasa energetica A b) consumul total de energie primara 107.84 c) indicele de emisii echivalent CO_2 23.3
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.