IReal Project Pipera Bucuresti Ilfov

Bucuresti Ilfov, Pipera
ID: RMX994
EXCLUSIVITATE
COMISION 0%

232.100 €
Preț de vânzare (+ 19% TVA)

An construcţie
2023
Tip construcţie
Beton
Stadiu construcție
Finalizată

T: 0723250536
CARACTERISTICI

 • 2023
 • Beton
 • Finalizată
FACILITĂȚI

 • Curte
 • Curte comună
 • Grădină
 • WC Serviciu
 • Asfaltate
 • Iluminat stradal
 • Mijloace de transport în comun
 • Exterior
DESCRIERE

Vrei să locuiești în zona de nord, aproape de școli și punctele de interes precum aeroportul Henri Conadă ori ai nevoie de acces facil către centura Bucureștiului sau autostradă? Îți propunem achiziția unei vile amplasată în complex de tip boutique de 7 vile înșiruite situat la doi pași de Școala Americană și de Olga Gudynn International School. Atunci, alege o vilă individuală spațioasă, cu mutare imediată! Mai mult, poziționarea ansamblului chiar în proximitatea școlii Olga Gudynn, la granița cu zona Pipera, din nordul capitalei, face ca o astfel de proprietate să fie ideală pentru familiile cu activitate în nordul capitalei (aproape de școli private renumite, zona de birouri sau căile de acces pentru deplasarile personale sau de business). De asemenea, ajungi rapid la principalele centre comerciale (Băneasa sau Promenada). Aflată și în proximitatea padurii Băneasa, imobilul iți oferă garanția unui mediu curat și primitor. Parfumul diminetilor alaturi de familie, iti confirma ca toate lucrurile s-au asezat perfect, oferindu-ti o stare de bine si multa energie pentru o viata activa.

Arhitectura modern-futurista a ansamblului și spatiile verzi, te îndeamna sa profiți din plin, de fiecare de momentele în aer liber. Camerele sunt luminoase, vila este gândită cu suficiente spații de depozitare. Încălzirea este prin pardoseală, sunt instalate deja unitățile de aer condiționat, centrala termică a imobilului, mobilierul și obiectele sanitare pentru toate băile. Toate finisajele sunt de bună calitate și sunt executate cu grijă. Totul este pregătit, gata să-ți aduci mobila și să te muți. Vila se vinde împreună cu 2 locuri de parcare exterioare, amplasate în incinta curții securizate a complexului. Spațiile din interiorul ansamblului sunt aerisite și primitoare.

Fiecare detaliu al casei este ales cu atenție și bine pus la punct, totul urmând a se preda la cheie, astfel încât să te bucuri din prima clipă de casa visurilor tale. Confortul termic este obținut prin intermediul centralei termice individuale, precum și prin sistemul de încălzire în pardoseală, fiecare cameră fiind termostată. Cartierul este complet racordat la utilități: canalizare, gaz, curent, apa, mai exact, toate sunt înstalate și funcționale, pentru ca tu să te bucuri de noua ta casa! În ansamblu se poate intra prin accesarea portii auto acționată prin telecomandă sau poarta pietonală, cu cheie. În plus complexul, este imprejmuit cu gard. Totul este în siguranța aici, iar tu te poți focusa pe activitățile cotidiene, în liniste.
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.