Avantajele colaborării cu un agent RE/MAX
Rețea globală, perspectivă locală
Promovează proprietatea prin expunerea acesteia la întreaga rețea globală de clienți cumpărători.
Puterea marketing-ului inovativ
Crește vizibilitatea proprietății tale cu instrumente de promovare de ultimă generație.
Negocierea celor mai mari recompense
Agentul RE/MAX folosește informații bazate pe date pentru stabilirea prețului optim, asigurându-te că obții valoarea reală a locuinței tale.
Soluții
Personalizate
Succesul tău este prioritatea noastă cu strategii personalizate și adaptate procesului de tranzacționare.
Povești reale de succes cu RE/MAX
Vă mulțumesc pentru procesul de tranzacționare în care am avut ocazia să lucrez cu doamna Crina. Aș dori să împărtășesc câteva feedback-uri: Profesionalism: Nivel înalt de profesionalism pe tot parcursul procesului de tranzacționare. A fost bine informată, răspunzând cu promptitudine la toate întrebările mele și oferind soluții eficiente pentru eventualele obstacole întâmpinate. Comunicare: Comunicarea a fost clară și concisă. Am fost ținut la curent cu fiecare pas al tranzacției, iar informațiile au fost prezentate într-un mod accesibil, fără termeni tehnici complicati. Empatie: Atentă la nevoile mele și a arătat înțelegere față de orice îngrijorare sau întrebare pe care am avut-o.
Eficiență: Tranzacția a fost gestionată într-un mod eficient, iar doamna Crina a făcut tot posibilul pentru a se asigura că procesul a decurs fără întârzieri sau probleme majore. Responsabilitate: Responsabilă în toate aspectele tranzacției. Mi-a dat încredere că totul este sub control și că lucrurile sunt gestionate corespunzător. În concluzie, am fost extrem de mulțumit de colaborarea cu doamna Crina în procesul de tranzacționare. Experiența a fost una pozitivă și fără probleme. Sunt recunoscător pentru dedicarea și profesionalismul aratat și aș recomanda cu încredere serviciile ei.
- Danut B.
Am colaborat super fain cu Laura Bud. Ea a fost cea care ne-a deschis ochii si drumul in ceea ce priveste piata imobiliara si cum se poate vinde un imobil atat din punct de vedere legal (acte, proceduri etc) cat si din punct de vedere al nivelului pietei (preturi, zona, statistici). De fiecare data cand am avut vreo nelamurire sau vreo intrebare, ea ne-a dat niste idei si sfaturi demne de luat in considerare pe care le-am aplicat si au dat roade. Este o persoana foarte amabila si calda. Laura a fost pentru noi un prieten apropiat pe parcursul colaborarii si am fost foarte multumiti de ideile ei cat si de prezentarea imobilului sau de interactiunea ei cu potentialii clienti.
– Tudor G.
Mulțumim din suflet domnului Tomescu pentru profesionalismul și rapiditatea de care a dat dovadă în privința vânzării apartamentului nostru. S-a ocupat în detaliu de toate nevoile noastre și a înțeles situația dificilă în care ne aflam, noi locuind în alt oraș și fiindu-ne greu să ne deplasăm pe o distanță atât de mare. Ne-a ținut constant la curent cu toată evoluția procesului de vânzare și ne-a pus la dispoziție orice informație necesară finalizării acestuia. Totodată, s-a ocupat și de nevoile cumpărătorilor cu același interes și respect, fiindu-ne foarte ușor să finalizăm totul până la cele mai mici detalii. O colaborare ca la carte, așa cum merită orice client! Mulțumim din nou pentru tot!
– Daniela Coman
Agentul tău RE/MAX
Ghidul Vânzătorului
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.