Pipera Lake View – ansamblu rezidențial în Pipera Bucuresti Ilfov

Bucuresti Ilfov, Pipera
ID: RMX387
EXCLUSIVITATE
COMISION 0%

Pret la cerere

An construcţie
2019
Tip construcţie
Beton
Stadiu construcție
Finalizată

T: 0723250536
CARACTERISTICI

  • 2019
  • Beton
  • Finalizată
FACILITĂȚI

  • Boxă la subsol
  • Grădină
  • Lift
  • Asfaltate
  • Iluminat stradal
  • Exterior
DESCRIERE

Pipera Lake View, București - oaza ta liniște din nordul capitalei Imobil finalizat, standarde înalte de calitate, posibilitate de predare imediată și conexiune cu cele mai vibrante zone din partea de nord a capitalei! Complexul rezidențial Pipera Lake View este ideal pentru persoanele cu un stil de viață modern, care apreciază lucrurile de calitate. Oferă acces rapid la centre comerciale, săli de sport, școli, clinici medicale de top sau la autostrăzile ce leagă Bucureștiul de restul țării și să se bucure de una din cele mai liniștite și verzi zone din capitală.

Compus din două scări, ansamblul rezidențial Pipera Lake View are în total 44 de apartamente de 2 camere, cu suprafețe generoase între 70 mp și 160 mp, finisaje de înaltă calitate potrivite pentru persoane cu gusturi exigente ce pun preț pe rafinament și stil. Structura blocului este din beton, iar construcția din cărămidă cu termosistem exterior de 10 cm și tencuială decorativă. Fiecare apartament din complexul rezidențial Pipera Lake View este dotat cu centrală termică proprie marca Immergas, ușă metalică Mega, uși interioare Bella Casa, tâmplărie de aluminiu cu durată de viață lungă, geamuri termopan cu plase împotriva insectelor și aer condiționat. De asemenea, fiecare apartament are cel puțin o terasă și o logie.

De ce să alegi un apartament în complexul rezidențial Pipera Lake View din București Ansamblul rezidențial Pipera Lake View este un proiect imobiliar cu apartamente spațioase de 2 camere ce întrunește toate criteriile necesare pentru a oferi locatarilor săi un grad sporit de confort. Toate apartamentele din acest complex dispun de: ● parchet ● gresie și faianță ● uși interioare din lemn ● tâmplărie din aluminiu ● calorifere ● aer condiționat ● echipamente sanitare ● centrală termică proprie. Mai mult, apartamentele sunt diverse, au o compartimentare inteligentă și finisaje de calitate. Complexul Pipera Lake View București se întinde pe 5 etaje și este compus din 2 scări. La parter apartamentele au o curte interioară generoasă, la etajele 1-4 compartimentarea apartamentelor este identică, iar la etajul 5 sunt câte 3 apartamente cu terase generoase.
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.