Apartamente de vanzare in localitatea Timisoara

COMISION 0%
EXCLUSIVITATE

Apartament vanzare in Timisoara, Sagului 36 mp

43.000 €
COMISION 0%
EXCLUSIVITATE

Apartament vanzare in Timisoara, Odobescu 58 mp

67.500 €
COMISION 0%
EXCLUSIVITATE

Apartament vanzare in Timisoara, Aradului 67.25 mp

69.413 €
COMISION 0%
EXCLUSIVITATE

Apartament vanzare in Timisoara, Aradului 80 mp

82.000 €
COMISION 0%
EXCLUSIVITATE

Apartament vanzare in Timisoara, Aradului 82 mp

82.915 €
COMISION 0%
EXCLUSIVITATE

Apartament vanzare in Timisoara, Aradului 89 mp

83.000 €
COMISION 0%
EXCLUSIVITATE

Apartament vanzare in Timisoara, Central 82 mp

90.000 €
COMISION 0%
EXCLUSIVITATE

Apartament vanzare in Timisoara, P-Ta Unirii 70 mp

150.000 €
COMISION 0%
EXCLUSIVITATE

Apartament vanzare in Timisoara, Complex Studentesc

158.000 €
COMISION 0%
EXCLUSIVITATE

Apartament vanzare in Timisoara, Elisabetin 200 mp

160.000 €
COMISION 0%
EXCLUSIVITATE

Apartament vanzare in Timisoara, Sinaia 170 mp

199.000 €

Anunțuri imobiliare de apartamente de vânzare în Timișoara


Dacă dorești să achiziționezi rapid și avantajos un apartament în Timișoara, agenții imobiliari profesioniști RE/MAX te vor susține pe tot parcursul tranzacției, pentru ca aceasta să decurgă rapid și în cele mai bune condiții! 
Timișoara este unul dintre cele mai dinamice orașe ale României, cu o piață imobiliară în creștere atât pe segmentul de vânzări de apartamente și case, cât și pe cel de închirieri.
Portofoliul agențiilor imobiliare  RE/MAX din Timișoara este actualizat în permanență, cu o gamă variată de apartamente de vânzare, pentru ca tu să găsești proprietatea potrivită preferințelor tale. 
În Timișoara poți achiziționa apartamente în imobile vechi și noi, în zone cu o bogată istorie sau în cartiere noi, rezidențiale. Când ai nevoie de un partener de încredere, apelează la agent imobiliar RE/MAX care te va ajuta să alegi dintre apartamentele puse la vânzare, pe cel mai potrivit cerințelor tale.
Comunică agentului imobiliar RE/MAX tipul proprietății dorite, dar și cartierul unde dorești ca aceasta să fie amplasată. Poți opta pentru un apartament în zonele de top timișorene, foarte bine cotate atât din punct de vedere al siguranței, cât și al facilităților disponibile, așa cum sunt cea centrală, Complexul Studenţesc, Dacia, zona Soarelui, Elisabetin sau Torontalului, dar și pentru cartierele timișorene Girocului, Şagului, Dâmboviţa, Iosefin, Steaua, Buziaşului. 
Agenții noștri imobiliari îți vor asculta cu atenție cerințele și îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie cu privire la piața imobiliară din Timișoara, de la prețurile proprietăților din zona pe care o vizezi și până la posibilitățile de închiriere, dacă dorești să achiziționezi un apartament ca investiție imobiliară.
 

De ce să alegi tranzacționarea proprietăților prin RE/MAX