1

Agenții imobiliare RE/MAX
Iași

Oferta agențiilor RE/MAX din Iași este completată în permanență cu proprietăți de valoare, pentru ca tu să regăsești mereu varianta potrivită, fie că îți dorești să achiziționezi un apartament de dimensiuni generoase sau o casă de top sau să închiriezi o proprietate micuță, dar cochetă și frumos amenajată.
Specifică agentului tău imobiliar RE/MAX amplasarea și dotările dorite pentru apartamentul sau casa pe care o dorești, iar acesta te va ajuta să o identifici cu minim de efort și timp din partea ta. Agenții imobiliari RE/MAX din Iași și din întreaga țară sunt profesioniști, având formarea și experiența necesare pentru a-ți fi adevărați parteneri în demersul tău de achiziție sau închiriere a unei proprietăți în Iași și împrejurimi.


Proprietăți active
106
Exclusivități
74
Nr. agenți
10
Proprietăți tranzacționate
144

Iașul este unul dintre orașele românești cu o dezvoltare rapidă, ce oferă numeroase oportunități pe piața imobiliară – o piață matură, ce are în continuare un potențial foarte bun de dezvoltare. 
Agențiile imobiliare RE/MAX din localitate te vor ajuta să identifici cele mai bune proprietăți de vânzare sau de închiriat, susținându-te în demersul tău și ajutându-te să rezolvi rapid detaliile care necesită expertiză specializată și experiență în domeniu. 
Adevărați parteneri de încredere, de agenții real estate pricepuți și experimentați RE/MAX te vor ajuta să depășești blocajele și să selectezi cele mai bune alternative pentru tine. 
Fie că îți dorești achiziția unei proprietăți în zone populare din Iași, precum Alexandru cel Bun, Dacia, Tătărași sau Copou sau închirierea unui apartament în zonele cu chirii accesibile, precum cartierele Podu Roş, Tătăraşi sau Tudor Vladimirescu, agentul tău RE/MAX te va susține pe tot parcursul procesului, pentru a identifica cea mai bună variantă. 
Dacă ai nevoie de informații despre piața imobiliară ieșeană în general, despre posibilitățile de investiții existente sau cele de creditare, suntem de asemenea aici pentru tine. Agenții noștri imobiliari sunt în permanență la curent cu piața și au informații de actualitate – vei fi surprins cât de multe răspunsuri vei găsi la aceștia. De la oportunitatea achiziției unui apartament prin credit ipotecar standard vs credit prima casă și până la condițiile sau urmărirea dosarului pentru Prima Casă (sau a variantei sale noi, O famlie, o casă), agenții imobiliari RE/MAX vor avea răspunsuri multe dintre întrebările tale.
Agențiile imobiliare RE/MAX din Iași îți aduc un plus de siguranță și confort în încheierea unei tranzacții, prin serviciile imobiliare specializate pe care le oferă!

Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.