1

Agenții imobiliare RE/MAX
Timișoara

RE/MAX România este prezent în Timișoara cu agenții imobiliare ce au în portofoliu proprietăți selecționate atent, pentru a corespunde standardelor din ce în ce mai exigente în materie de locuință ale publicului timișorean – fie că vorbim despre apartamente de închiriat sau despre case și apartamente de vânzare.
Fiecare dintre agenții real estate RE/MAX Timișoara este pregătit să îți ofere servicii excelente, indiferent de tipul tranzacției imobiliare de care ești interesat și te va ajuta în mod transparent cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a identifica locuința pe care o cauți.
Ne onorează să fim prezenți cu agențiile real estate RE/MAX într-un oraș cu o istorie așa bogată ca a Timișoarei și suntem aici pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie în domeniul imobiliar.


Proprietăți active
43
Exclusivități
43
Nr. agenți
16
Proprietăți tranzacționate
134

Timișoara a fost întotdeauna unul dintre cele mai importante orașe ale României, iar dezvoltarea spectaculoasă am putea spune din ultimii ani a orașului, a  contribuit și la dezvoltarea de proiecte imobiliare noi, foarte populare în rândul publicului timișorean. În același timp, interesul față de proprietățile cu istorie a rămas constant – la fel ca cel pentru casele și apartamentele din cartiere apreciate și ușor accesibile, așa cum sunt Tipografilor, Circumvalațiunii,  Elisabetin, Soarelui, Odobescu, Olimpia-Stadion sau Calea Aradului. 
Agenții imobiliari experimentați ai birourilor imobiliare RE/MAX din orașul de pe malul Begăi sunt dedicați nevoilor clienților, promovează și pun în valoare atuurile Timișoarei. 
Agențiile imobiliare RE/MAX din Timișoara vin în întâmpinarea ta cu servicii imobiliare de top, indiferent că ești interesat să achiziționezi, să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară. Modul nostru de colaborare presupune reprezentarea exclusivă a unei singure părți, astfel încât obținem cea mai bună ofertă pentru tine. Vino la una din agențiile imobiliare REMAX din oraș și oferă-ne cât mai multe detalii despre locuința pe care dorești să o cumperi sau să o închiriezi, iar noi te vom ajuta să identifici proprietatea potrivită. 

Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.