1

Agenții imobiliare RE/MAX
Piatra Neamț

Piatra Neamț este una dintre cele mai frumoase atracții turistice din zona Moldovei. De aceea, RE/MAX vine în întâmpinarea pieței cu agenții imobiliare, cu servicii specializate și expertiză în domeniul imobiliar, pentru cei care caută o locuință, un spațiu comercial pentru achiziție sau închiriere, ori pentru cei care doresc să vândă un imobil.

Colaborând cu agenția imobiliară RE/MAX din Piatra Neamț, ai acces la servicii profesioniste oferite de agenți cu cea mai bună pregătire și cu o viziune complexă asupra pieței locale.


Proprietăți active
100
Exclusivități
99
Nr. agenți
8
Proprietăți tranzacționate
297

Un oraș atât de frumos ca Piatra Neamț are nevoie de expertiza unei agenții imobiliare RE/MAX care să îi pună în valoare avantajele, să promoveze și să pună în valoare orașul de pe malul Bistriței. Agenția imobiliară RE/MAX din Piatra Neamț te ajută să obții cea mai bună ofertă, indiferent de tipul de tranzacție pe care dorești să o realizezi.

RE/MAX vine cu o mulțime de avantaje pentru cei care sunt interesați de o tranzacție imobiliară, cu ajutorul unei agenții în Piatra Neamț. Oferim reprezentare exclusivă a vânzătorului sau cumpărătorului, transparență în comunicarea agent-client pe tot parcursul colaborării, promovarea eficientă a proprietății și soluții pentru provocările ce pot apărea de-a lungului tranzacției.

Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.