Agentii imobiliare RE/MAX Piatra-Neamt

Piatra Neamț este una dintre cele mai frumoase atracții turistice din zona Moldovei. De aceea, RE/MAX vine în întâmpinarea pieței cu agenții imobiliare, cu servicii specializate și expertiză în domeniul imobiliar, pentru cei care caută o locuință, un spațiu comercial pentru achiziție sau închiriere, ori pentru cei care doresc să vândă un imobil.

Colaborând cu agenția imobiliară RE/MAX din Piatra Neamț, ai acces la servicii profesioniste oferite de agenți cu cea mai bună pregătire și cu o viziune complexă asupra pieței locale.

RE/MAX Gold 7

Agentie imobiliara
RE/MAX Gold 7 Piatra-Neamt

Bulevardul Decebal , nr. 36-38, parter Piatra-Neamt
0771 174 991
gold.neamt@remax.ro
Proprietăți active:
82
Exclusivități:
82
Nr. agenți:
8
Proprietăți tranzacționate:
133

Un oraș atât de frumos ca Piatra Neamț are nevoie de expertiza unei agenții imobiliare RE/MAX care să îi pună în valoare avantajele, să promoveze și să pună în valoare orașul de pe malul Bistriței. Agenția imobiliară RE/MAX din Piatra Neamț te ajută să obții cea mai bună ofertă, indiferent de tipul de tranzacție pe care dorești să o realizezi.

RE/MAX vine cu o mulțime de avantaje pentru cei care sunt interesați de o tranzacție imobiliară, cu ajutorul unei agenții în Piatra Neamț. Oferim reprezentare exclusivă a vânzătorului sau cumpărătorului, transparență în comunicarea agent-client pe tot parcursul colaborării, promovarea eficientă a proprietății și soluții pentru provocările ce pot apărea de-a lungului tranzacției.

Vrei și tu o carieră în imobiliare?
Poţi fi unul din cei peste 125.000 agenţi la nivel global, ceea ce îţi poate aduce
colaborări profitabile, recomandări, promovare şi dezvoltare personală.