AQUA CITY Bucuresti Ilfov

Bucuresti Ilfov, Giulesti
ID: RMX516

EXCLUSIVITATE
COMISION 0%

Pret la cerere

An construcţie
2020
Tip construcţie
Beton
Stadiu construcție
În construcție
Broker/Owner
RE/MAX Action
T: 0722207170
CARACTERISTICI

 • 2020
 • Beton
 • În construcție
FACILITĂȚI

 • Boxă la subsol
 • Curte comună
 • Grădină
 • Irigații
 • Lift
 • Saună
 • Asfaltate
 • Betonate
 • Iluminat stradal
 • Mijloace de transport în comun
 • Exterior
 • Interior
DESCRIERE

Aqua City va pune la dispozitie 8 tipuri de apartamente cu 2 camere cu o suprafata utila cuprinsa intre 53 si 63 mp. Proprietatile sunt decomandate complet. Se poate opta pentru Bucatarie inchisa cu sticla sau BCA. Toate unitatile locative beneficiaza de finisaje de calitate. Precum usa intrare metalica, Dierre (Italia), usi interior Benati (Romania) gresie, faianta Cristacer , tamplarie tripan cu 6 camere Gialan Incalzirea se face cu centrala termica proprie. O particularitate a proiectul este faptul ca fiecare apartament beneficiaza de o logie iar de la etajul 6 inclusiv de terase de 6.75 mp. Pentru că te vei regăsi, cu siguranță, în stilul de viață pe care îl promovăm și pentru care am creat cel mai potrivit complex rezidențial, te invităm sa il descoperi. Facilitati: - peste 2400 de locuri de parcare; - spatii verzi de peste 6600 de mp; - spații comerciale în interiorul complexului; - centru SPA; - sală de fitness; - spații verzi cu WI-FI; - stații de încărcare pentru vehicule electrice; - apă de izvor la robinet; - spații de joacă pentru cei mici și grădinițe; - terenuri de sport; - parcuri și fântâni arteziene; - piscina. toate au fost gândite și proiectate special pentru a-ți oferi stilul de viață la care aspiri. Proiectul va fi construit în 3 faze de lucrări. Construcția primului imobil, cu un total de 341 de apartamente si are termen de finalizare construcție 30.07.2021 iar contractele de vânzare-cumpărare se vor semna până la 31.08.2021. AQUA CITY este un ansamblu rezidențial dezvoltat de Simart Arhitecture SA, este situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, cu acces direct din Soseaua Giulești și este dezvoltat pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren.

STRUCTURA DE REZISTENTA Structura de rezistență a imobilelor este alcatuită din fundații de beton armat tip radier general si sistem constructiv în cadre din beton armat format din stâlpi, grinzi și planșee din beton armat si diafragme, scari și atice din beton armat monolit. Planșeele din beton armat au o grosime de 14cm și înalțimile utile de etaj curent au 2.70 m. Apartamentele beneficiaza de loggie cu o lățime de 1.20 m si lungime variabila. Balconul tip logie este retras in planul blocului nu este in afara; avantajul este ca placa balconului este placa de beton a etajului respectiv, planseul de beton armat, acesta fiind element de rezistenta.Incepand cu etajul 6 unele blocuri vor beneficia de balcoane tip Consola cu latime de 2.20m si lungimi variabile Balustrada de protecție cu înalțimea de 110 cm este realizată din confectie metalica usoara si panouri de sticla securizata. Zidaria exterioara si interioara este zidarie termoizolanta tip YTONG. Peretii exteriori din YTONG vor fi inveliti cu un termosistem din polistiren expandat peste care se aplică masa de șpaclu armată cu fibră de sticlă și tencuială decorativă texturată în culorile alb, bej, maro si rosu. Peretii exteriori ai imobilelor din Aqua City vor beneficia de tencuială decorativă texturată în culorile alb, bej, maro si rosu. Pereții despărțitori dintre apartamente și spațiile comune sunt realizați din zidarie termoizolanta tip YTONG cu o grosime de 30 cm, iar pereții neconstructivi pentru compartimentări interioare din zidarie YTONG cu o grosime de 15 cm, tencuială și vopsitorii lavabile. Închiderile pentru ghenele de instalații sunt realizate cu un sistem de gips-carton și izolație din vată minerală de 5cm pentru obținerea confortului acustic.

AQUA CITY este un ansamblu rezidențial dezvoltat de Simart Arhitecture SA, este situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, cu acces direct din Soseaua Giulești și este dezvoltat pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren.