Mobil:


Limbi vorbite
Engleză, Romană, Spaniolă

Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
16
Proprietăți tranzacționate
28
Cumpărători activi
225
De ce să lucrezi cu Florinela Voicu?
Unul dintre visurile pe care l-am avut si care s-a indeplinit, este acela de a lucra intr-un domeniu cu placere, entuziasm, energie, si pot sa contribui la indeplinirea visurilor altor oameni.
Obiectivele clientilor mei devin obiectivele mele, si asta se datoreaza faptului ca sunt extrem de atenta sa raspund nevoilor clientilor pe care ii reprezint. Pentru mine o tranzactie nu este doar o simpla tranzactie, este mai degraba un cumul de factori care face ca experienta celor pe care ii reprezint sa fie una unica, de succes si fara stres.
Beneficiile pe care le aduc clientilor mei sunt complexe, bazate pe faptul ca sunt un bun consilier si ma asigur ca toti cei implicati in tranzactie au o experienta fara stres si de succes. Am peste 200 de ore de trainning in domeniul imobiliar, studiile universitare si Master in domeniul Marketingului ma ajuta sa ofer un Plan de Marketing personalizat, iar cursurile din domeniul juridic si tehnic prin care reusesc ca toate obstacolele care pot aparea pe parcursul unei tranzactii imobiliare sa fie depasite cu usurinta.
Prin finalizarea tuturor tranzactiilor de-a lungul anilor, imi dau seama ca am cunoscut oameni deosebiti, oameni care au inteles ca ii reprezint cu profesionalizm, onestitate si integritate.
CERTIFICĂRI OBȚINUTE
Executive Club
Executive Club
Contactează-mă!