Livia Pirvulescu

Livia Pirvulescu

Team Leader

Bucuresti
Engleza, Romana
Proprietăți active: 13
Proprietăți tranzacționate: 21
Livia Pirvulescu
Livia Pirvulescu
Team Leader
Bucuresti
RE/MAX Properties
Engleza, Romana
Proprietăți active: 13
Proprietăți tranzacționate: 21
Alegerea agentului imobiliar alaturi de care sa mergi in experienta de tranzactionare a unei proprietati este o decizie foarte importanta si pentru ca stiu asta, atat din pozitia de agent imobiliar, cat si din pozitia clientului care a apelat la servicii imobiliare, mi-am propus sa ofer tuturor clientilor alaturi de care aleg sa lucrez, servicii de consultanta imobiliara la un standard inalt de calitate, siguranta si transparenta, astfel incat la final sa aiba o experienta cu adevarat pozitiva.

Cred cu tarie in zicala ‘’Trateaza-i pe altii asa cum ti-ar placea sa fii tu tratat”. Astfel, pentru mine au contat si au fost extrem de importante atat increderea pe care mi-o inspira agentul, siguranta, calitatea informatiilor oferite de acesta - sa fie cat mai complete si coerente, sa simt ca am control pe parcursul tranzactiei, sa simt ca avem interese comune, ca sunt reprezentata de acesta si ca am langa mine un real partener - sunt aici sa ofer toate aceste lucruri.

Personal am adunat mai bine de 13 ani de experienta antreprenoriala, am dezvoltat afaceri in domenii precum marketing, vanzari de servicii si resurse umane. De la inceputul anului 2019, am ales sa ma implic in domeniul imobiliar alegand brandul RE/MAX, brand ce are o cultura orgazationala, principii si valori similare cu ale mele, punand accent pe etica, profesionalism, calitate si nu cantitate, transparenta, siguranta pentru clientii sai si care imi asigura o crestere, educare si dezvoltare continua.

Fac parte din echipa RE/MAX Properties si sunt specializata pe vanzari si inchirieri pe segmentul de piata rezidential, in special pe zonele centrale/ultracentrale ale Bucurestiului.

De la sfarsitul anului 2019, am deosebita placere sa fiu REALTOR®, membru al Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania.

Practic aceasta meserie cu mare placere, implicare si responsabilitate. Imi bazez afacerea pe reputatie si recomandari. Pentru mine o tranzactie imobiliara nu este o simpla vanzare, cumparare sau inchiriere, ci mai degraba un client multumit, astfel incat acesta sa fie incantat sa ma recomande ulterior oricarei cunostinte, prieten care are nevoie de servicii imobiliare de calitate.

Astept cu entuziasm sa ne cunoastem si sa vedem cum putem ajunge impreuna la cele mai bune rezultate pentru tine!

Nu ezita sa ma contactezi!
PROPRIETĂȚI TRANZACȚIONATE (21)
CONTACTEAZĂ AGENT
Livia Pirvulescu
Livia Pirvulescu
Team Leader
RE/MAX Properties
Bucuresti
0752415470