Mobil:


Limbi vorbite
Engleză, Romană

Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
8
Proprietăți tranzacționate
69
Cumpărători activi
223
De ce să lucrezi cu Viviana Andrei?
Iubesc meseria pe care o am pentru ca lucrul cu oamenii imi ofera multiple satisfactii. Sa fac parte din viata oamenilor intr-un moment important din viata lor este pentru mine o onoare, iar acest lucru ma obliga sa fac tot ce imi sta in putere astfel incat vanzarea sau cumpararea unui imobil sa ramana in mintea clientilor mei ca unul fericit.

Relatia cu clientul pe care il reprezint este mai importanta decat incheierea unei tranzactii, iar recomandarile pe care le primesc sunt o rasplata mai valoroasa decat comisionul incasat ca urmare a finalizarii unei tranzactii.

Pe parcursul procesului de tranzactionare ma dedic cu abnegatie interesului clientului pe care il reprezint. Studiile juridice si cele tehnice absolvite, experienta acumulata de-a lungul anilor, numarul de tranzactii incheiate cu succes si multumirea clientilor servisati ma recomanda ca agentul imobiliar pe care te poti baza cu incredere.

Activitatea mea nu se rezuma la vanzarea efectiva ci, pentru clientii pe care ii reprezint, sunt un bun consilier, coordonator, ma asigur ca toti cei implicati in procesul de tranzactionare (banca, birou notarial, etc) isi fac datoria astfel incat sa nu existe piedici sau intarzieri, si sunt conectata incontinuu la nevoile clientului pe care il reprezint. Clientii mei au parte de o reprezentare la cel mai inalt standard, astfel incat viata lor isi poate urma cursul fara stresul generat de etapele procesului de tranzactionare.

Reprezentarea pe care o ofer clientilor mei este bazata pe onestitate, integritate si respect.
CERTIFICĂRI OBȚINUTE
Juridic cu Anca Pacurar
Juridic cu Anca Pacurar
100 Club
100 Club
Ambassador
Ambassador
Contactează-mă!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.