Mobil:


Limbi vorbite
Engleză, Romană

Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
10
Proprietăți tranzacționate
21
Cumpărători activi
145
De ce să lucrezi cu Luminita Mitica?
Cu o facultate tehnica absolvita acum multi ani si nu spun cati :) cu o cariera de….la fel de multi ani in managementul vanzarilor, o cariera construita zi de zi, cu eforturi sustinute, cu instruire continua, cu atentie la detalii, cu loialitate si dedicare, am decis cu ceva vreme in urma ca a sosit momentul sa fac ceva mai mult pentru sufletul meu, ceva ce mi-am dorit sa fac de mult, dar poate ca mi-a lipsit curajul: Imobiliare.

Astfel, am ales sa merg pe acest drum al dezvoltarii unui business in imobiliare, nu oricum, ci alaturi de brandul RE/MAX, un brand imobiliar nr.1 international, un partener de nadejde, care pune accent pe etica, profesionalism, calitate, transparenta, siguranta pentru clientii sai si care imi asigura o crestere, o educare si o dezvoltare continua.

Am simtit ca pot face imobiliare nu doar cu profesionalism, ci si cu pasiune si dedicare, cu empatie si cu dorinta de a fi alaturi de oamenii din comunitatea mea, atunci cand ei sunt in punctul de a face poate cea mai importanta tranzactie din viata lor, aceea de a-si alege caminul lor sau, de ce nu, cand se decid sa faca o investitie in domeniul imobiliar.

Ce pot sa va asigur eu, dragi clienti care ma veti alege sa va reprezint, este ca, atunci cand am convingerea ca pot sa fac asta cu succes pentru voi, o voi face cu daruire si responsabilitate, astfel incat la final sa pot sa impartasesc cu voi bucuria unei tranzactii de succes.

Succesul businessul meu se bazeaza pe recomandarilor voastre, dragii mei si de aceea nu imi permit si nici nu vreau sa va vad altfel decat fericiti si multumiti de tranzactiile noastre. Obiectivele voastre devin intotdeauna si obiectivele mele.

Sunt aici pentru voi cu tot “arsenalul” de care dispun, fie ca vreti sa vindeti, sa cumparati, sa inchiriati sau sa investiti in domeniul imobiliar, pregatita si dornica intotdeauna sa ofer ceea ce si mie mi-a placut la randul meu sa primesc de la agentul care m-a reprezentat: profesionalism, dedicare, empatie, transparenta, un specialist aflat in aceeasi barca cu mine de la inceput si pana la sfarsit, care mi-a inteles foarte bine nevoile si care m-a eliberat de tot stresul cautarilor, negocierilor, vizionarilor la nesfarsit ale caselor care poate nu mi se potriveau si care mi-a reprezentat doar interesele mele. Asta pot face si eu acum pentru voi.

Nu există magie, ci strategii însoțite de o imensă pasiune. Mă aștept la ce e mai bun și vreau să dau tot ce pot, să creez oportunități și soluții pentru toți clienții mei, să ofer sfaturi și asistență practică și să mă ridic la înălțimea asteptarilor lor.
CERTIFICĂRI OBȚINUTE
Power Start
Power Start
Juridic cu Anca Pacurar
Juridic cu Anca Pacurar
Ce spun clienții?
Contactează-mă!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.