Mobil:


Limbi vorbite
Engleză, Maghiară, Romană

Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
15
Proprietăți tranzacționate
30
Cumpărători activi
278
De ce să lucrezi cu Gabriel Plesca?
Ce Să Ceri Unui Expert Imobiliar?1. Să reprezinte o companie puternică (o legitimație, o vizită la sediu, referințe).
2. Două – trei numere de telefon de la vechi clienți pentru recomandări sau poți verifica calificarea educațională și performanța acestuia pe www.remax.ro petru că vrei să te asiguri că face treabă bună.
3. O analiză/opinie de piața scrisă, documentată pe care să ți-o explice simplu. (cum te va ajuta cu prețul daca el nu cunoaște piața?)
4. Un plan de marketing. Cum îți va promova proprietatea?
5. Cere-i să lucreze DOAR cu tine. Să nu reprezinte și clientul cumpărător, să nu fie plătit de el. Altfel pentru cine va lucra dacă este plătit de ambele părți?
6. Cere-i să colaboreze cu toți agenții și agențiile din piață. Să ofere o parte din comisionul/onorariul său persoanei care aduce un cumpărător calificat din punct de vedere a bugetului.Sigur că va trebui să-i dai o garanție sub forma unui contract.ATENȚIE:

Agenții imobiliari sunt diferiți. Experții negociază mai bine, vând mai repede și la un preț mai mare însă nu sunt cei mai ieftini.

Primul indiciu este prețul pentru care este dispus să lucreze cu tine.

Dacă primești imediat discounturi la comisionul lui, probabil că același lucru îl va face și cu prețul proprietății tale, îl va reduce.Contacează-mă dacă ai nevoie de informații despre pașii tranzacției.
CERTIFICĂRI OBȚINUTE
Juridic cu Anca Pacurar
Juridic cu Anca Pacurar
100 Club
100 Club
Ce spun clienții?
Contactează-mă!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.