Teren 1444 mp Ultracentral Oradea, Strada Primăriei 52, front 20 m

Teren Construcții, Intravilan vanzare, in Bihor, Oradea, Ultracentral - vezi locația pe hartă

ID: RMX123132
EXCLUSIVITATE
COMISION 0%

Preț de vânzare:
675.000 €
467.45 € /mp

T: 0371788273
 • Supr. teren: 1444 mp
 • Unitate Suprafață: mp
 • CUT: 1.6
 • POT: 60
 • Reper:
 • Tip teren: Construcții
 • Disponibilitate: 3 luni
 • Etaj: 1S+P+3E
 • Etaje clădire: 3
 • Clasificare: Intravilan
 • Deschidere la: Șosea
 • Construcție aprobată: Nu
 • Lungime deschidere stradă: 20
 • Alte caracteristici: Acces auto, Construcție demolabilă, La șosea, Oportunitate de investiții, Teren împrejmuit
 • Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
 • Urbanism: Certificat de urbanism
 • Utilități teren: Apă, Canalizare, Curent
Descriere proprietate

Către dezvoltatorii imobiliari vizionari din orașul Oradea,

Aveți acum oportunitatea, cu 0% Comision la Cumpărare, de a pune bazele unui proiect reprezentativ și inovator în zona ultracentrală a Oradiei. Terenul de construcții situat pe strada Primăriei nr. 52 vă așteaptă să demarați o investiție care va reda acestei artere relevanța pe care o merită în peisajul urbanistic al orașului Oradea.

Ceea ce face acest teren atât de atractiv pentru proiectul dumneavoastră este frontul său generos la stradă, de aproximativ 20 de metri, oferindu-vă posibilitatea de a crea o prezență impresionantă în inima orașului. Accesul facil către punctele de interes ale orașului este un alt avantaj major, deschizându-vă ușa către o varietate de oportunități de afaceri.

Transportul public, situat chiar în stradă, va asigura că viitorul dvs. proiect va fi ușor accesibil pentru locuitorii și vizitatorii orașului. Proximitatea la multitudinea de magazine și afaceri cu servicii adiacente vă va oferi un cadru urban confortabil și dinamic, care să satisfacă nevoile și dorințele comunității.

În plus, accesul facil la instituțiile de interes și la centrele comerciale Lotus Retail Park și Prima Shops, situate la doar 9 minute de mers pe jos, conform Google Maps, reprezintă un imens avantaj în atragerea unui flux constant de potențiali clienți.

Acum să trecem la partea interesantă: Randamentul Investiției.
Situat strategic în zona ultracentrală, acest proiect promițător își propune să ofere locuințe și spații comerciale într-o zonă cu cerere ridicată. Indicii urbanistici de principiu (POT 60%, CUT 1,6%, înălțime P+2+R/M sau P+3+R/M) vă oferă flexibilitatea de a contura un proiect cu un mix optim între funcțiunea rezidențială și spații comerciale, pentru un randament financiar sănătos.

În încheiere, vă propun trei idei pentru viitoarea investiție care se va implementa pe acest teren:

1. Centru de afaceri contemporan - Un mix inteligent între spații comerciale, birouri moderne și facilități pentru evenimente, care să atragă atât companii de top, cât și antreprenori locali, consolidându-vă poziția în inima orașului.

2. Reședințe urbane luxuriante - Un complex rezidențial exclusivist, proiectat pentru a oferi locuitorilor săi o experiență urbană autentică și rafinată, cu servicii premium și facilități inovatoare.

3. Eco-Centru pentru comunitate - Un concept eco-friendly, cu un mix de spații rezidențiale, zone verzi și opțiuni de reciclare și energie sustenabilă, menite să stimuleze viața comunitară și să aducă un suflu proaspăt în peisajul urban.

Nu ratați șansa de a deveni parte dintr-un proiect de excepție care va redefini ultracentralitatea Oradiei. Acest teren de construcții este aici pentru a vă îndeplini visurile și a vă ajuta să construiți un viitor durabil.

Contactați-mă acum pentru a afla mai multe detalii și pentru a discuta despre cum puteți prelua frâiele dezvoltării acestei zone urbane dinamice.
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Video prezentare

Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.