Mobil:


Limbi vorbite
Romană, Engleză

Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
7
Proprietăți tranzacționate
59
Cumpărători activi
13
De ce să lucrezi cu Corina Contis?
Mă numesc Corina Contis si m-am alaturat echipei RE/MAX Properties in luna Octombrie 2021.

Cu o experienta de peste 30 de ani in vanzari directe cu clientul am considerat ca domeniul imobiliar este locul potrivit mie deoarece aici lucrurile se misca continuu, activitatea este mereu diferita de la o zi la alta, iar intalnirile cu oamenii sunt omiprezente.

Bineinteles, am foarte multe de invatat și de descoperit pe teren, iar trainingurile profesioniste si interactive oferite de platformele Academiei RE/MAX m-au ajutat sa inteleg si sa adopt un stil profesionist si etic pentru un Consultant Imobiliar.

Ce m-a atras cel mai mult la ideea de RE/MAX este transparenta si profesionalismul si consider ca acestea sunt principii esențiale pentru domeniul imobiliar.
Echipa si contextul in care imi desfasor activitatea sunt performante, cu realizari deosebite si recunoscute atat in cadrul RE/MAX, dar mai ales prin serviciile deosebite oferite clientilor si feedbackul venit din partea lor.

Aici am gasit oamenii cu care pot impartasi valori similare, care imi ofera sprijin si care participa continuu si ajuta la dezvoltarea mea.
Dorinta mea cea mai mare e sa am clienti multumiti, sa fiu cotata ca un Consilier Imobiliar competent si profesionist, iar clientii mei sa imi dea cele mai bune recomandari.

Recomandarile clientilor mei vor fi cartea mea de vizita.
CERTIFICĂRI OBȚINUTE
Power Start
Power Start
Juridic cu Anca Pacurar
Juridic cu Anca Pacurar
Executive Club
Executive Club
Ce spun clienții?
Contactează-mă!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.