Duplex de vanzare ({{ nbHits }}) oferte

Consultă ofertele RE/MAX pentru apartamente tip duplex de vânzare și contactează agenții noștri imobiliari profesioniști, care te vor ajuta să faci alegerea potrivită, oferindu-ți toate detaliile de care ai nevoie pentru a identifica soluția cea mai bună pentru tine. 

Un apartament tip duplex este situat pe două niveluri ce comunică prin intermediul unei scări interioare. De regulă, duplexul este amplasat la ultimele etaje ale clădirii în care este amplasat. 

Avantajele achiziționării unui duplex sunt numeroase: ai mai mult spațiu pentru întreaga familie, terasa este adesea foarte generoasă, separi zona de zi (compusă din living și bucătărie în general) de dormitoarele care sunt, de regulă la etaj, ai la dispoziție un apartament de dimensiuni generoase, aproape cât o casă. Totul beneficiază de confortul vieții într-un cartier de prestigiu al orașului tău, pentru că blocurile ce au duplexuri în structura lor sunt de cele mai multe ori situate în zone foarte bune.

Odată ce ai ales anunțurile de apartamente duplex de vânzare potrivite preferințelor tale, contactează agenția imobiliară RE/MAX pentru a afla mai multe amănunte și a decide oportunitatea unei vizionări. Prezintă agentului criteriile tale – acesta cunoaște bine piața imobiliară și îți poate propune și alte anunțuri potrivite cu ceea ce-ți dorești.

Nu am gasit proprietati care corespund cu criteriile selectate. Iti recomandam sa alegi alte criterii si sa reincerci.
Te-ar mai putea interesa
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.