Case la mare de vanzare ({{ nbHits }}) oferte

Oferta RE/MAX de case la mare de vânzare este permanent completată cu proprietăți noi, pentru ca tu să regăsești cea mai potrivită casă situată pe Litoral pentru tine și familia ta. 

Fie că îți dorești o vilă de prestigiu  situată într-un cartier cunoscut al Constanței, o casă foarte aproape de malul mării, într-una dintre stațiunile cunoscute ale litoralului sau o căsuță pitorească într-o zonă mai puțin aglomerată, agentul tău RE/MAX te va ajuta să identifici proprietățile care se potrivesc criteriilor tale, pentru a programa o vizionare. 

Bucură-te de mare și de soare pe tot parcursul verii din confortul propriei tale locuințe de pe litoral sau – de ce nu – investește-ți banii în mod profitabil achiziționând o proprietate pe care să o închiriezi în această zonă. Marea atrage an de an turiști din ce în ce mai mulți, așa că proprietatea ta se va bucura de un grad foarte bun de ocupare în timpul sezonului estival – existând și varianta închirierii în afara sezonului. Universitatea Ovidius situată este foarte aproape de mare, de exemplu, așa că o combinație foarte bună ar putea fi închirierea apartamentului la studenți în timpul anului universitar și turiștilor în sezon.

Contactează una dintre agențiile imobiliare RE/MAX, iar agenții noștri profesioniști și experimentați te vor ajuta să găsești casa de vânzare la mare care se potrivește cel mai bine criteriilor tale.  

Nu am gasit proprietati care corespund cu criteriile selectate. Iti recomandam sa alegi alte criterii si sa reincerci.
Te-ar mai putea interesa
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.