Casa saseasca de vanzare ({{ nbHits }}) oferte

Cauți o casă săsească de vânzare? Una dintre casele săsești autentice, cu porți înalte ce țin departe privirile indiscrete, cu arhitectură simplă și elegantă, cu ferestre largi, pentru a lăsa soarele să pătrundă în fiecare încăpere?

Contactează una dintre agențiile RE/MAX din orașul tău și suntem siguri că vei găsi locuința potrivită cerințelor tale în foarte scurt timp. 

Dorești să cumperi o casă săsească pentru vacanțele și weekendurile familiei tale la țară sau chiar ca reședință permanentă, cu camere mari și o panoramă deosebită? Sau vrei să achiziționezi casa pentru a-ți înființa o mică afacere, o pensiune, de exemplu, cunoscând interesul turiștilor față de casele săsești autentice? 

Specifică agentului tău imobiliar RE/MAX toate detaliile proprietății, pentru ca acesta să te ghideze în identificarea celei mai potrivite case. Agenții imobiliari experimentați RE/MAX te vor asculta cu atenție și îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie cu privire la piața imobiliară sau la prețurile caselor săsești din zona vizată de tine. 
 

Nu am gasit proprietati care corespund cu criteriile selectate. Iti recomandam sa alegi alte criterii si sa reincerci.
Te-ar mai putea interesa
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.