Mobil:


Limbi vorbite
Engleză, Romană

Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
11
Proprietăți tranzacționate
3
Cumpărători activi
13
De ce să lucrezi cu Teodora Zaharia?
Vanzarea sau achizitionarea unui imobil este o experienta cu un impact mare asupra persoanelor implicate in acest proces. Consider ca alegerea unui agent imobiliar este o decizie importanta si din acest motiv eu aleg sa ofer clientilor mei servicii exceptionale de consiliere imobiliara la care adaug empatie, rabdare si mult entuziasm.
Curiozitatea si dorinta de a lucra in domeniul imobiliar m-au adus in RE/Max Select unde am început sa cresc alaturi de profesioniștii pe care i-am gasit aici. Cu fiecare zi devenim mai buni, iar obiectivul nostru este deservirea calitativa a clientilornostri.
Comunic eficient și am abilități excelente de negociere. Ofer asistență personalizată și mă angajez să respect cele mai înalte standarde de integritate și profesionalism. Creez relații de încredere și stabile cu clienții mei, construind un portofoliu de clienți mulțumiți și recomandări.
Este important să mentionez despre obiectivitatea în relația cu clientul, despre corectitudinea si transparenta informațiilor oferite. Ma dedic cu pasiune și devotament în a ajuta clienții să-și atingă obiectivele și să-și satisfacatadorintele si nevoile.
Ce spun clienții?
Contactează-mă!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.