Mobil:


Limbi vorbite
Engleză, Romană, Germană

Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
22
Proprietăți tranzacționate
10
Cumpărători activi
75
De ce să lucrezi cu Petrica Craioveanu?
Dorinta de a achizitiona franciza RE/MAX a aparut la primul interviu. In mai putin de 2 ani am achizitionat franciza si am infiintat biroul RE/MAX Select.
De atunci eu si Vlad, fiul meu ne ocupam de acest birou fiind animati de dorinta de a ajuta si sprijini peste 1000 de clienti sa-si vanda sau sa cumpere proprietatea dorita. Am stiut ca nu ne va fi usor si am pornit la drum asumandu-ne curajul sa incepem si sa reusim.
Ambitia si perseverenta, initiativa si dorinta de a reusi ne ajuta sa devenim ceea ce ne-am propus si alaturi de colaboratorii noi suntem bucurosi c-am luat startul si sa crestemincet si sigur afacerea noastra.
Ca tineri antreprenori stim ca integritatea si onestitatea sunt atuurile noastre, colaboratorii nostrii au inteles aceste valori si impreuna ne-am propus sa oferim servicii de calitate, bazandu-ne pe instruirea continua si pe cresterea gradului de satisfactie a clientului. Intelegerea nevoilor, dorintelor si asteptarileclientilor, ne ajuta sa oferim servicii de calitate, la standarde inalte in toate actiunile pe care le intreprindem.
CERTIFICĂRI OBȚINUTE
Silver
Silver
Power Start
Power Start
Juridic cu Anca Pacurar
Juridic cu Anca Pacurar
Ce spun clienții?
Contactează-mă!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.