Mobil:


Limbi vorbite
Germană, Engleză, Maghiară, Romană

Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
24
Proprietăți tranzacționate
159
Cumpărători activi
157
De ce să lucrezi cu Zoltan Fejer?
Perfect! Dacă ai ajuns aici înseamnă că ai parcurs o parte din călătoria ta imobiliară. Și chiar dacă mai e cale lungă, nu trebuie să fie neapărat și calea grea. Fie că ai nevoie de un profesionist care să te ducă acasă, sau care să facă din casa ta, acasă pentru altcineva, ai ajuns unde trebuie. Numele meu e Zoltan Fejer și, deși sună pompos, știu, sunt agentul imobiliar pe care il căutai. De ce? Simplu. Pentru că în tot ce fac, țin cu dinții de trei mari principii.

Primul e profesionalismul. Datorită lui, în primul an de carieră am ajuns în Clubul Executiv al companiei RE/MAX și mă situez între primii zece agenți imobiliari din Brașov. Cum se traduce asta în munca mea pentru tine? Adică mă voi ocupa personal de primul până la ultimul act necesar în tranzacția ta. Voi avea grijă să primești până la ultimul leu din sumele negociate. În plus, m-am înconjurat de experți care ți-ar putea rezolva orice eventuală problemă în această tranzacție!

Al doilea principiu se bazează pe un raspuns afirmativ la întrebarea care probabil îți vine acum în cap: ‘Oare o să îi pese de cauza mea?’ Da, o să îmi pese și asta îți poate confirma fiecare client pe care l-am reprezentat. Tocmai de aceea o parte covârșitoare a muncii mele este alimentată de recomandări. Îmi place punctualitatea și corectitudinea și iți voi spune de fiecare dată ce trebuie să auzi, nu ce vrei să auzi!

Și nu în ultimul rând, poți să ai încredere în mine. Pentru că în momentul în care m-ai sunat, obiectivul tău devine și obiectivul meu iar problemele tale devin și ale mele. Pentru că atunci când lucrez pentru tine, lucrez, indirect, pentru familia mea. Pentru că altfel nu iese un lucru bine făcut și asta ne dorim, de fapt, cu toții.
CERTIFICĂRI OBȚINUTE
Gold
Gold
Power Start
Power Start
Juridic cu Anca Pacurar
Juridic cu Anca Pacurar
Ce spun clienții?
Contactează-mă!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.