Comision 0 %! Pensiune de vânzare, zona Bran!

Hotel/pensiune 15 camere vanzare in Brasov, Bran - vezi locația pe hartă

ID: RMX130250
EXCLUSIVITATE
COMISION 0%

Preț de vânzare:
650.000 €
833.33 € /mp

T: 0371788559
  • Camere: 15 camere
  • Supr. teren: 5866 mp
  • Supr. construită: 1092 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Reper:
  • Disponibilitate: Imediat
  • Locuri de parcare: 10
  • Etaj: Demisol+1+2+Mansarda / D+P+M
  • Suprafaţă utilă: 780 mp
  • An construcţie: 2020
  • IT&C: Internet, Telefon
  • Arhitectură: Gresie, Parchet
Descriere proprietate

Bună ziua, sunt Zoltan Fejer consultant imobiliar în cadrul biroului Re/max Central din Brașov și vă învit să descoperiți una dintre cele mai frumoase și faimoase zone ale Transilvaniei.
Bran, loc unic în România, cu o istorie bogată, încărcată cu legende populare impresionează datorită arhitecturii dar și cu frumusețea naturală a zonei.
Cine nu a vizitat Castelul Bran, pot spune că ar fi o chestiune de timp până o va face! Anual sute de mii de turiști își programează concediul sau un sfârșit de săptămână la unul dintre gospodarii zonei, indiferent că vorbim de resorturi faimoase sau pensiuni turistice învecinate.
Vila Maria având un regim de înălțime de D+P+E2+M, are un total de 15 camere disponibile și un număr de 44 de locuri de cazare. Este foarte apreciată de turiști, fiind la câteva minute de castel, într-o zonă retrasă de drumul principal înțesat de turiști și trafic auto, oferind o oază de liniște de neprețuit. Drumeții în natură, relaxare, sau activități specifice zonei sunt la dispoziția dvs.
Detaliile tehnice fiind foarte importante doresc să vi le prezint la o vizionare, las câteva rânduri de început. Clădirea fiind renovată în anul 2020, avem instalație de încălzire pe lemne și gaz cu termostat pe fiecare nivel, tâmplărie termopan, izolație exterioară vată minerală de 10 cm.
Clădirea este compusă din:
Demisol: cramă, beci, sală de masaj, sauna, wc, culoar acces, scară,
Parter: sufragerie, camera jocuri, recepție, bucătărie, wc, culoar acces scară, terasă,
Etajul 1: 6 camere, 6 băi, culoar acces, terase,
Etajul 2: 6 camere, 6 băi, culoar acces, terase,
Mansardă: 3 camere, 4 băi, sală jocuri copii, terase.
Complexul are în “curte” un restaurant cu o capacitate de 70-75 de locuri, o piscină dar și un mic lac în care se pot “crește” păstrăvi având acces la apă curgătoare.
Și nu am terminat prezentarea acestei adevărate moșii! În lateralul vilei regăsim o uriașă anexă care a fost transformată în casă de locuit compusă din 3 dormitoare, o cameră de zi, bucătărie și 3 băi. În partea din spate a casei regăsim un grajd gândit pentru 6 cai cu posibilitatea de a oferi servicii de echitație.
Cu drag vă aștept la vizionare!
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.