Complex Turistic Panicel, DN73A

Hotel/pensiune 65 camere vanzare in Brasov, Rasnov, Panicel - vezi locația pe hartă

ID: RMX119062

Preț de vânzare:
4.500.000 €
1525.42 € /mp

T: 0371785262
  • Camere: 65 camere
  • Supr. teren: 71588 mp
  • Supr. construită: 3300 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Reper:
  • Disponibilitate:
  • Locuri de parcare: 110
  • Etaj: Demisol+Parter+1+2+Mansarda / P+M
  • Suprafaţă utilă: 2950 mp
  • Tip construcţie: Cărămidă
  • An construcţie: 2010
  • Arhitectură: Ferestre care se deschid, Gresie, Grupuri sanitare amenajate și utilate, Mochetă, Parchet
  • Facilități clădire / proximități: Autobuz
  • IT&C: Internet, Telefon
  • Siguranță și securitate: Acces securizat parcare, Recepție, Sistem de alarmă
Descriere proprietate

Vă prezint spre vânzare:

Complex turistic Panicel, amplasat pe DN 73A Brașov-Bran la 2 Km de orașul Rașnov și la 0,5 km de Drumul Național, pe un drum de țară accesibil pe toată durata anului. Se află la 7 km de Bran, 9 km de Poiana Brașov precum și în apropierea Cetății Medievale Rașnov. Panicel se găsește pe un domeniu de peste 7 Ha, oferind o minunată priveliște asupra Munților Bucegi, Piatra Craiului și Postăvarul, domeniul reprezentând un loc ideal de refugiu de aglomerația urbană.
Domeniul pe care se află nu are vecini apropiați și este împrejmuit și păzit 24 h din 24. Indiferent că doriți doar clipe de liniște sau relaxare, o plimbare cu trăsura sau chiar cursuri de echitație cu un instructor autorizat, toate le puteți găsi la Panicel.
Dintre facilitățile și serviciile oferite de Panicel putem enumera: salon de servirea mesei cu bar dotat cu mobilier din lemn masiv, șemineu, instalație audio, saună, terasă, foișor, loc de joacă pentru copii, internet wireless, sală de conferințe, salon fumători, tenis de masă, biliard, ping-pong, darts - dotat și cu bar și parcare păzită.
Dar cum celor care vin la noi le place să se relaxeze, vă invităm să alegeți una din cele 65 de camere confortabile ale complexului nostru turistic, una din cele două săli multifuncționale unde puteți să vă jucați după pofta inimii (darts, tenis de masă, table, biliard etc). Pentru pasionații pescuitului avem o veste bună. Un lac artificial, plin cu pești, vă stă la dispoziție. Iar după câteva ore de stat cuminte pe marginea lacului, câteva minute de călărie sunt binevenite.
Complexul turistic Panicel se întinde pe o suprafață de 71588 mp, având 3 unități de cazare cu o suprafață utilă de 2950 mp și un total de 65 de camere, restaurant cu 160 locuri, sală de evenimente cu o capacitate de 400 de locuri, manej cu o suprafață de 1841 mp, construit în 2011, grajd vechi, restaurat integral, manej exterior, parcare pentru 100 mașini și 10 autocare, 2 lacuri artificiale și un lac natural de 2800 mp, pe râul Panicel.
Complexul se vinde mobilat și utilat complet pentru pensiune și organizare evenimente. Practic, se vinde un business la cheie, care ii va genera venituri noului proprietar, imediat după transferul de proprietate.
Din 2021 exista finalizata o piscina exterioara de 200 mp si un spatiu special, nou amenajat, pentru campare rulote.
Clasa energetica: B
Consum anual specific de energie: 130,14 kWh/m2an
Indice de emisii echivalent CO2: 34,14 kgCO2/m2an
Consum anual specific de energie din resurse regenerabile
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Video prezentare

Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.