Mobil:


Limbi vorbite
Engleză, Romană

Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
29
Proprietăți tranzacționate
126
Cumpărători activi
141
De ce să lucrezi cu Adrian Frincu?
M-am născut la Mediaș în jud. Sibiu, într-unul dintre cele mai vechi orașe din Transilvania, fondat în 1146. Am urmat liceul Stephan Ludwig Roth, unde a studiat Hermann Oberth, unul dintre părinții fondatori ai științei rachetelor și astronauticii. La 18 ani m-am mutat în Brașov, devenind student al Facultății de Inginerie Tehnologică. Am lucrat ca și inginer la Elmas, făcând proiectare, programare și apoi vânzări la firma de instalații de ridicat. Dupa 5 ani mi-am dat demisia și am intrat într-un domeniu cu totul diferit pentru mine, în asigurări de viață. Am fost consultant și Unit manager la ING timp de 12 ani, iar apoi încă 4 ani director de agenție la Metropolitan Life, dezvoltând o agenție nouă.
Sunt căsătorit cu Cristina de 21 de ani și avem un baiat de 16 ani, care este toată motivația noastră. Împreună avem o firmă și ne-am format o echipă pe zona de comerț online, prin care ajutăm oamenii să-și dezvolte venituri suplimentare și să-și înceapă propria afacere. Am învățat să-mi dezvolt o atitudine independentă de circumstanțe și că eșecul face parte din rețeta pentru succes.
În 2016 m-am alăturat echipei RE/MAX Funimob. Aici am gasit o echipă de profesioniști, oameni dedicați, orientați spre găsirea de soluții pentru nevoile clientului. Am peste 100 de tranzacții încheiate până acum și cea mai mare satisfacție este atunci când primești recomandari de la clienți mulțumiți.
Motto-ul după care mă ghidez este următorul: “O viață bună e inamicul unei vieți extraordinare” Nancy Dornan
CERTIFICĂRI OBȚINUTE
100 Club
100 Club
Contactează-mă!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.