Ansamblul Rezidențial PRIMA Green Residence Bihor

Bihor, Nufarul
ID: RMX1127
COMISION 0%

70.600 -109.872€
Preț de vânzare (+ 9% TVA)

An construcţie
2023
Tip construcţie
Cărămidă
Stadiu construcție
În construcție

T: 0727577488
CARACTERISTICI

  • 2023
  • Cărămidă
  • În construcție
FACILITĂȚI

  • Lift
  • Asfaltate
  • Exterior
DESCRIERE

Ansamblul Rezidenţial PRIMA Green Residence este proiectat pentru a îndeplini cu succes nevoile tale, de aceea întreaga infrastructură este gândită pentru a se alinia la cele mai înalte standarde de calitate şi confort solicitate de un stil de viaţă modern, adaptat secolului XXI. - 4800 mp de spații verzi amenajate. - Stații de încarcare electrică - 887 locuri de parcare. - 3 căi auto de acces. La PRIMA Green Residence Oradea te vei bucura de cel mai înalt nivel de locuit, în inima naturii, dar vei avea, în egală măsură, acces extrem de rapid la toate facilităţile de care ai nevoie. - Acces rapid la Aeroportul Internațional Oradea. - Ieșire directă către șoseaua de Centură. - Transport în comun la maxim 300m de orice stație de autobuz. - Restaurante. - Shopping și timp liber. - Școli și grădinițe. Finisaje: Apartamentele se predau la stadiul semifinisat astfel: - pereți la stadiu de lavabil alb; - aparataje incluse (întrerupătoare și prize); - aparat de aer condiționat montat în zona de zi; - ușă metalică de siguranță; - video interfon; - terase/ balcoane finisate complet; Detalii Tehnice: - Pereţii exteriori construiţi din cărămidă Porotherm Wienerberger de 30 cm; - Termoizolaţie exterioară cu polistiren de 10 cm Baumit; - Termoizolaţie plafon etaj 10: 20 cm + barieră de vapori, hidroizolaţie, pietriș; - Garanție 10 ani hidroizolaţie; - Pereții între apartamente sunt din cărămidă Porotherm Wienerberger de 30 cm; - Tâmplăria realizată din profile de PVC Salamander cu 7 camere și 3 foi de sticlă Blue Evolution; - Încălzire prin pardoseală în tot apartamentul, inclusiv în băi; - Se asigură contorizare de energie electrică, apă caldă/rece pentru fiecare apartament; - Sursă termoficare - agent primar cu schimbător de căldură propriu/imobil; - Terasele/balcoanele apartamentelor finisate complet; - Ansamblul rezidenţial este dotat cu 2 lifturi performante pe fiecare scară de 6/8 persoane.

Apartamentele se predau la stadiul finisat astfel: - pereți la stadiu de lavabil alb; - aparataje incluse (întrerupătoare și prize); - aparat de aer condiționat montat în zona de zi; - ușă metalică de siguranță; - video interfon; -gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, - terase/ balcoane finisate complet;

- Pereţii exteriori construiţi din cărămidă Porotherm Wienerberger de 30 cm; - Termoizolaţie exterioară cu polistiren de 10 cm Baumit; - Termoizolaţie plafon etaj 10: 20 cm + barieră de vapori, hidroizolaţie, pietriș; - Garanție 10 ani hidroizolaţie; - Pereții între apartamente sunt din cărămidă Porotherm Wienerberger de 30 cm; - Tâmplăria realizată din profile de PVC Salamander cu 7 camere și 3 foi de sticlă Blue Evolution; - Încălzire prin pardoseală în tot apartamentul, inclusiv în băi; - Se asigură contorizare de energie electrică, apă caldă/rece pentru fiecare apartament; - Sursă termoficare - agent primar cu schimbător de căldură propriu/imobil; - Terasele/balcoanele apartamentelor finisate complet; - Ansamblul rezidenţial este dotat cu 2 lifturi performante pe fiecare scară de 6/8 persoane.
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.