Mobil:


Limbi vorbite
Engleză, Romană

Urmărește-ne și pe:
Proprietăți active
2
Proprietăți tranzacționate
19
Cumpărători activi
70
De ce să lucrezi cu Victor Lazar?
Mi-am început cariera în imobiliare în aprilie 2009, la cea mai mare agenție imobiliară din Cluj la momentul respectiv și m-am specializat în tranzacții cu terenuri și investiții. Din 2011, am activat în rețeaua RE/MAX ca agent, iar din 2014 am achiziționat o franciză și mi-am deschis propriul birou.

Înainte de a-mi deschide franciza, am obținut succes în tranzacții care mi-au adus clienți cu proprietăți din diverse segmente de piață. Am văzut oportunitatea de a forma o echipă care să acopere toate segmentele pieței, așa că în aprilie 2014 am inaugurat primul birou francizat din Cluj sub noua conducere.

Succesul ca agent s-a datorat abilității mele de a identifica oportunități de afaceri și de a găsi soluții potrivite pentru situații complexe. Am o încredere fermă în relațiile de colaborare pe termen lung, motiv pentru care am rămas fidel brandului RE/MAX și am dorit să mă înconjur de oameni care împărtășesc aceeași viziune cu mine. Sunt convins că cu cât rămâi mai mult în domeniul imobiliar, cu atât poți avea mai mult succes.

În tot acest timp, am reușit să formeze o echipă stabilă, unită și performantă. O valoare fundamentală pentru mine este onestitatea. Am crescut cu un profund respect pentru munca și cred cu tărie că succesul vine doar prin muncă susținută; nimic nu este obținut fără efort.

Sunt o persoană perseverentă, pentru care singura opțiune este cea a succesului.

Dacă împărtășești valorile noastre de integritate, muncă și determinare, și vrei să faci parte dintr-o echipă solidă și performantă, contactează-mă!
CERTIFICĂRI OBȚINUTE
Star
Star
Power Start
Power Start
Juridic cu Anca Pacurar
Juridic cu Anca Pacurar
Contactează-mă!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.