Împreună schimbăm industria imobiliară din România
Beneficiază de un program educaţional complet

Academia RE/MAX este un program educaţional complex, deschis pentru orice agent interesat de învăţarea şi dezvoltarea continuă pe plan profesional, indiferent dacă este sau nu parte a RE/MAX România.

Ştii că nici cei mai buni agenţi sau brokeri de azi nu au deţinut de la început toate abilităţile necesare pentru succesul în imobiliare, însă au fost deschişi spre a învăţa, motiv pentru care în cadrul Academiei RE/MAX:

"Reabilitarea imaginii agentului imobiliar în piaţă este un proces complicat şi complex, iar tot acest proces presupune mult profesionalism, abilităţi complexe care nu pot fi atinse decât prin educaţie. În acest sens am creat Academia RE/MAX, un program educaţional complet care îţi oferă multe ore de training şi sisteme de lucru"
Iulian Berghian
Head of Training RE/MAX România

Misiunea Academiei RE/MAX

Nevoia de educaţie în piaţa imobiliară din România este recunoscută de toţi cei care activează în domeniu, dar şi de publicul larg, care doreşte să aibă acces la cele mai bune servicii în drumul spre încheierea unei tranzacţii cu proprietăţi imobiliare.

La fel ca tine, ne dorim să schimbăm imaginea agentului imobliar în România prin oferirea unor servicii excepţionale vânzătorilor şi cumpărătorilor de proprietăţi imobiliare.

Credem că acest lucru poate fi realizat prin educarea ta, ca agent, motiv pentru care ţi-am pregătit un program valoros de training special creat şi adaptat pieţei imobiliare din România.

Participă la cele mai importante evenimente din România dedicate educaţiei în imobiliare!

Avantajele ca membru al
Academiei RE/MAX

Învăţarea trebuie să fie un proces continuu, mai ales într-un mediu atât de dinamic cum este cel imobiliar, căci lucrurile pe care le ştii acum despre domeniul imobiliar s-ar putea să nu mai fie valabile mâine.

Programul Academiei RE/MAX îţi va aduce numeroase beneficii, unice pe piaţa educaţiei în domeniul imobiliar din România:

  •   Traininguri gratuite ţinute de experţi
  •   Evenimente specializate în toată ţara
  •   Acces permanent la cursuri online
  •   Materiale şi resurse de training disponibile doar pentru membri
  •   Apartenenţa la o comunitate orientată către profesionalism

Educaţia prin ochii profesioniştilor în imobiliare

Urmăreşte interviurile acordate de agenţii imobiliari RE/MAX şi descoperă cât de importantă a fost Academia RE/MAX pentru dezvoltarea lor ca profesionişti în imobiliare.

0

MATERIALE EDUCAŢIONALE

0

EVENIMENTE EDUCAŢIONALE

0

AGENŢI ŞI B/O INSTRUIŢI

0

ORE DE TRAINING LIVRATE

Treci la următorul nivel - alătură-te RE/MAX

Odată ce devii agent imobiliar sau broker owner RE/MAX, ai parte de avantaje extra în cadrul unor pachete de cursuri care te ajută să treci la următorul nivel al carierei tale.

Pachet de cursuri pentru

AGENŢI

Tu şi RE/MAX
MaxIMO CRM
Juridic
Next Level in Real Estate
Curs Comercial
Succeed
Power Start
Sales Power cu Tom Ferry
Pachet de cursuri pentru

BROKERI/OWNERI

Tu şi RE/MAX
MaxIMO CRM
Juridic
Next Level in Real Estate
Curs Comercial
Power Start
Business Set Up
Recrutare + Career Night
Sales Power, Succeed, Train the Trainers
Participă la cele mai importante evenimente din România dedicate educaţiei în imobiliare!