Next Level in Real Estate
Iasi, Hotel Unirea, Sala Cuza 17 Septembrie. 2015, 09:00

Acest valoros eveniment educational de amploare europeana este organizat de catre RE/MAX Romania in diferite orase ale tarii, din dorinta de a aduce un plus de valoare acestui segment de afaceri si de a sprijini profesionistii din Real Estate. 

Trainingul va trata multe subiecte de interes si educatie in domeniul imobiliar, precum:

- 9 pași ușor de aplicat prin care să devii expertul imobiliar de care clienții tăi au nevoie. 

- 3 piloni ai afacerii tale și cum te ajută să ai un business de succes. 

- 5 tips & tricks ca să obții un contract exclusiv prin livrarea unei prezentări excelente. 

Si de aceasta data il vom avea alaturi pe unul din primii 3 traineri internationali specializat in Real Estate, Gil Li-ran, Head of Marketing RE/MAX Israel, cu o experienta de peste 13 ani de training in Real Estate instruind peste 1500 de agenti in Europa, Asia si America de Nord. Asadar, dupa doua editiii in 2014, la Bucuresti si Cluj-Napoca si doua editii in 2015, la Timisoara si Cluj-Napoca, Gil Li-ran va astepta in data de 17.09.2015 la o noua editie Next Level in Real Estate - Iasi. 


Tariful de participare este de 175 RON + TVA și include 8 ore de training intensiv, traducere simultana din limba engleză, materialele de lucru și pauzele de cafea.


Evenimentul va avea loc la Hotel Unirea, Sala Cuza, incepand cu ora 9:00.


RE/MAX Romania sustine ideea de educatie deschisa in imobiliare si organizeaza evenimente / traininguri regulate pentru a oferi un valoros suport practic agentilor, proprietarilor de birouri si tuturor celor interesati de acest domeniu. 


Vezi aici cum au fost in celelalte orase: 

Next Level in Timisoara