Supercharge Your Business
Cluj-Napoca, Hotel Golden Tulip Ana Dome, str. Observatorului nr. 129 15 Mai. 2019, 08:30

"Supercharge Your Business" este un eveniment care ridică standardele educației în imobiliare la un nivel superior. Trainingul este adresat atât profesioniștilor în imobiliare cât și antreprenorilor interesați de acest domeniu. Acest training va aborda subiecte despre modalitatea de lucru cu cumpărătorii și listarea în reprezentare exclusivă. 

Despre trainer:

Paul Vincenti  este trainer la RE/MAX Malta, una dintre cele mai bune regiuni din lume.

Cu peste 20 ani de experiență ca trainer și antreprenor, a lucrat cu toate brandurile cunoscute: KPMG, PWC, Coca-Cola, RE/MAX Internațional, Nissan, FIMbank etc.

Paul Vincenti este recunoscut ca un lider în formarea și dezvoltarea agenților imobiliari. A instruit RE/MAX Italia, RE/MAX Malta, RE/MAX Turcia, RE/MAX Austria, RE/MAX Irlanda, RE/MAX UK Sud  etc.

Paul Vincenti revine în România să împărtășească secretele industriei cu toți cei dornici să atingă performanța în domeniul imobiliar și nu numai.

Investeşte în dezvoltarea ta!

Preţ: 59 EUR+TVA.

Biletul include:

8 ore de training intensiv

Traducere simultană din limba engleză

Materialele de lucru

Pauzele de cafea

Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, Hotel Golden Tulip Ana Dome, str. Observatorului nr. 129.

RE/MAX România susţine ideea de educaţie deschisă în imobiliare şi organizează evenimente/traininguri regulate pentru a oferi un valoros suport agenţilor, proprietarilor de birouri şi tuturor celor interesaţi de acest domeniu. 

Completează formularul și asigură-ți un loc la eveniment!