Next Level in Real Estate 3 Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, The Office 06 Octombrie. 2015, 09:00

Acest nou program de training isi propune sa transforme consultantul imobiliar obisnuit intr-unul exceptional, eficient, educat, care sa ofere valoare atat clientilor cat si industriei.

“Next Level in Real Estate-3” ridica standardele educatiei in imobiliare la un nivel fara precedent pe piata de profil. Paul Vincenti, trainer cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, consultant pentru KPMG, PWC, Coca-Cola, RE/MAX International si Nissan va sustine in premiera un training in Romania, adresat atat specialistilor in imobiliare cat si antreprenorilor interesati de acest domeniu.

Participand vei afla:

·  Notiuni esentiale de time management care iti vor revolutiona modul de lucru ca si agent imobiliar

·  Cum isi planifica specialistii imobiliari de top timpul si activitatile zilnice

·  10 moduri de a-ti economisi timpul si a deveni mai eficient

·  Cum sa iti dezvolti o atitudine mentala de invingator

·  Psihologia cumpararii – cum sa inchizi mai multe tranzactii si sa tratezi obiectii rapid si eficient

Despre trainer:

Carismaticul Paul Vincenti  este consultant principal și director general la  PV international, organizație de formare și dezvoltare de specialitate în Malta.

Cu peste 15 ani de experiență ca trainer și antreprenor, a lucrat cu toate brandurile cunoscute: KPMG, PWC, Coca-Cola, RE/MAX International, Nissan, FIMbank etc.

Paul Vincenti este recunoscut ca un lider în formarea și dezvoltarea agenților imobiliari. A instruit RE/MAX Italia, RE/MAX Malta, RE/MAX Turcia, RE/MAX Viena, RE/MAX Irlanda, RE/MAX UK Sud și RE/MAX Londra.

Acum, pentru prima oara in Romania, Paul Vincenti vine sa impartaseasca secretele industriei cu toti cei dornici sa atinga performanta in domeniul imobiliar si nu numai.

Investeste in dezvoltarea ta:

Pret : 49 EUR + TVA

Biletul include:

·  8 ore de training intensiv

·  Traducere simultană din limba engleză

·  Materialele de lucru

·  Pauze de cafea


RE/MAX Romania sustine ideea de educatie deschisa in imobiliare si organizeaza evenimente / traininguri regulate pentru a oferi un valoros suport practic agentilor, proprietarilor de birouri si tuturor celor interesati de acest domeniu.