Fire Up! Brasov
Brasov 24 Octombrie. 2018, 09:00

Fire Up! Un curs în care se dezbat pas cu pas serviciile pe care un consultant imobiliar ar trebui să le livreze clienților săi pentru a avea clienți extrem de mulțumiți și a-și construi o reputație pozitivă în piață. Vor fi 2 zile pline de sfaturi și exemple practice bazate pe experiența miilor de ore de training în imobiliare, susținute de trainerul Iulian Berghian.

Subiectele cursului:

· Administrarea eficientă a timpului pentru un agent imobiliar

· Metode de prospectare proactivă - cum să-ți construiești portofoliul de clienți

· Abordare telefonică - apel telefonic în piața rece

· Calificarea proprietarilor

· Caracteristici ale unei proprietăți care merită timpul tău

· Prezentarea profesionistă a proprietății

· Prezentarea de listare

· Tratarea obiecțiilor vânzătorilor

· Lucru în reprezentare exclusivă

· Strategia de poziționare a prețului în piață

· Comisionul agentului

· Calificarea cumpărătorilor

· Vizionarea proprietăților

· Oferta scrisă și negocierea termenilor

· Dezvoltarea relației pe termen lung cu clienții tăi

Despre trainer:

Iulian Berghian este un trainer, business coach și antreprenor cu o experiență în vânzări de peste 15 ani, din care 12 ani în funcții de conducere pentru diferite companii din Cluj-Napoca. Încă din anul 2008 a început să construiască și să livreze cursuri special dedicate agenților imobiliari.

Din 2014 a creat și dezvoltat Academia RE/MAX, cel mai complet și complex program educațional de training în imobiliare din România, în cadrul căruia a pregătit sute de agenți imobiliari din România și a livrat mii de ore de training.

Începând cu 2017 deschide aceste programe de training, dezvoltate în urma schimbului de experiență cu traineri renumiți din țări precum: Israel, Malta, Turcia, Italia, Cehia, Austria și SUA către toți cei care activează în imobiliare, cu scopul de a reuși să îmbunătățească imaginea agentului imobiliar din România.

Investește în dezvoltarea ta!

Pret: 199 EUR