Braveology by Baris Kilicarslan
Hotel Golden Tulip Ana Dome, str. Observatorului 129, Cluj-Napoca 14 Noiembrie. 2017, 09:00

"Braveology" este un eveniment care ridică standardele educației. Trainingul este adresat atât profesioniștilor în imobiliare cât și antreprenorilor interesați de acest domeniu. Acest training va aborda subiecte despre calea succesului și cum poate RE/MAX să te ducă acolo, temeri ale agenților imobiliari și cum poți să le învingi, cum ajungi de la dorință la vis și apoi la îndeplinirea țelului și multe alte teme interesante atât în dezvoltarea profesională cât și în cea personală.

Despre trainer:

De 11 ani, în calitate de trainer în imobiliare și speaker motivațional, Baris este pasionat să inspire și să informeze porfesioniști în imobiliare și oameni de vânzări cu un conținut excelent și dinamic.

A susținut cursuri în Turcia, Germania, Grecia, Uruguay, Argentina și Statele Unite, livrând peste 150 de prezentări pe an. Ajută organizații profitabile prezentând cu impact și convingând cu ușurință. Este fondatorul trainingului Power Start pentru agenții noi afiliați și de asemenea al programului Powercamp Mentoring pentru brokeri. Peste 250.000 de persoane au participat la trainingurile și seminariile lui. Pe lângă RE/MAX, din peste 180 de companii, printre clienți se regăsesc și: Hilton, HP, United Nations, Ferrero, Vodafone, Bosch, 3M, Hyundai, RCCL, H&M, Securitas.

Baris este de asemenea autorul bestseller-ului "Codurile vânzării".

Pentru a prima oară în România, Baris vine să împărtășească secretele industriei cu toți cei dornici să atingă performanța în domeniul imobiliar și nu numai.

Investeşte în dezvoltarea ta!<

Preţ: 39 Euro + TVA.

Biletul include:

8 ore de training intensiv

Traducere simultană din limba engleză

Materialele de lucru

Pauzele de cafea

Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, Hotel Golden Tulip Ana Dome, str. Observatorului 129>

RE/MAX România susţine ideea de educaţie deschisă în imobiliare şi organizează evenimente/traininguri regulate pentru a oferi un valoros suport agenţilor, proprietarilor de birouri şi tuturor celor interesaţi de acest domeniu. 

GARANŢIE 100%: Dacă, din diferite motive, consideri că informațiile nu ți-au fost utile îți vom rambursa integral suma plătită!