Masterclass Training by Paul Vincenti
București, Hotel Ramada North, Sala Dimond 1, str. Daniel Danielopolu nr. 44 27 Septembrie. 2017, 09:00

"Masterclass Agent Training" este un eveniment care ridică standardele educației în imobiliare la un nivel superior. Trainingul este adresat atât profesioniștilor în imobiliare cât și antreprenorilor interesați de acest domeniu. Acest training va aborda subiecte despre negocierea eficientă, cum să obții recomandări  şi noi strategii de vânzări.

Despre trainer:

Paul Vincenti  este trainer la RE/MAX Malta, care a fost desemnată cea mai bună regiune din lume  pentru 2016.

Cu peste 15 ani de experiență ca trainer și antreprenor, a lucrat cu toate brandurile cunoscute: KPMG, PWC, Coca-Cola, RE/MAX Internațional, Nissan, FIMbank etc.

Paul Vincenti este recunoscut ca un lider în formarea și dezvoltarea agenților imobiliari. A instruit RE/MAX Italia, RE/MAX Malta, RE/MAX Turcia, RE/MAX Viena, RE/MAX Irlanda, RE/MAX UK Sud și RE/MAX Londra.

Pentru a treia oară în România, Paul Vincenti vine să împărtășească secretele industriei cu toți cei dornici să atingă performanța în domeniul imobiliar și nu numai.

Investeşte în dezvoltarea ta!

Preţ: 39 EUR+TVA.

Biletul include:

8 ore de training intensiv

Traducere simultană din limba engleză

Materialele de lucru

Pauzele de cafea

Evenimentul va avea loc în București, Hotel Ramada North, Sala Dimond 1, str. Daniel Danielopolu nr. 44

RE/MAX România susţine ideea de educaţie deschisă în imobiliare şi organizează evenimente/traininguri regulate pentru a oferi un valoros suport agenţilor, proprietarilor de birouri şi tuturor celor interesaţi de acest domeniu. 

GARANŢIE 100%: Dacă, din diferite motive, consideri că informațiile nu ți-au fost utile îți vom rambursa integral suma plătită!