Power Training by Paul Vincenti
The Office, Cluj-Napoca, Bd. 21 Decembrie 1989 nr.77 12 Mai. 2017, 09:00

"Power Training" este un eveniment care ridică standardele educației în imobiliare la un nivel superior. Trainingul este adresat atât profesioniștilor în imobiliare cât și antreprenorilor interesați de acest domeniu.

Subiectele care vor fi abordate sunt:

Psihologia Cumpărătorului - Cum funcționează gândirea cumpărătorilor în timpul procesului de cumpărare?

Asertivitatea agentului imobiliar - De ce și cum alegi să fii asertiv?

Time Management - 10 metode de a-ți organiza timpul, ca agent

Body Language - Puterea comunicării non-verbale

Despre trainer:

Carismaticul Paul Vincenti  este trainer la RE/MAX Malta, care a fost desemnată cea mai bună regiune din lume  pentru 2016. 

Cu peste 15 ani de experiență ca trainer și antreprenor, a lucrat cu toate brandurile cunoscute: KPMG, PWC, Coca-Cola, RE/MAX Internațional, Nissan, FIMbank etc.

Paul Vincenti este recunoscut ca un lider în formarea și dezvoltarea agenților imobiliari. A instruit RE/MAX Italia, RE/MAX Malta, RE/MAX Turcia, RE/MAX Viena, RE/MAX Irlanda, RE/MAX UK Sud și RE/MAX Londra.

Pentru a doua oară în România, Paul Vincenti vine să împărtășească secretele industriei cu toți cei dornici să atingă performanța în domeniul imobiliar și nu numai.

Investeşte în dezvoltarea ta!

Preţ: 49 EUR+TVA.

Biletul include:

8 ore de training intensiv

Traducere simultană din limba engleză

Materialele de lucru

Pauzele de cafea

Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, bd. 21 Decembrie 1989 nr. 77, The Office, Corp C.

RE/MAX România susţine ideea de educaţie deschisă în imobiliare şi organizează evenimente / traininguri regulate pentru a oferi un valoros suport agenţilor, proprietarilor de birouri şi tuturor celor interesaţi de acest domeniu. 

GARANŢIE 100%: Dacă, din diferite motive, consideri că informațiile nu ți-au fost utile îți vom rambursa integral suma plătită!