Teren 956mp Cisnadie / Strada Visinilor

Teren Construcții, Intravilan vanzare, in Sibiu, Cisnadie, Vest - vezi locația pe hartă

ID: RMX47490
  • Supr. teren: 956 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Reper:
  • Tip teren: Construcții
  • Disponibilitate: Imediat
  • Etaj:
  • Clasificare: Intravilan
  • Construcție aprobată: Nu
  • Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
  • Urbanism: PUZ Aprobat
Descriere proprietate

RE/MAX XUX va ofera in exclusivitate, cu comision 0% la cumparator, oportunitatea de a cumpara parcele de teren cu suprafete potrivite pentru construirea de case individuale. Terenul este situat in Cisnadioara, pe str. Visinilor si e perfect pentru cei care doresc sa locuiasca la marginea padurii in linistea si intimitatea oferita de aceasta.

Cisnadioara este un sat pitoresc , situat la 10 km de Sibiu si la 2 km de Cisnadie. Acum 850 de ani primii colonisti germani pun bazele localitatii. Cisnadioara a gazduit multe generatii de localnici si multi turisti care isi regasesc recrearea aici. Azi Cisnadioara este o localitate cu viitor, devenind un cartier rezidential al Sibiului, cu casele si vilele amplasate in jurul satului. Satul pastreaza farmecul trecutului, casele vechi sasesti iti fac cu ochiul, biserica fortificata a fost refacuta in 2011/2012 si este gazda multor evenimente culturale, urmate de o invitatie la petrecere in curtea sau in casa parohiala. Piesa centrala a localitatii este ‘’cetatea’’ - biserica fortificata in stil romanic construita din piatra intre 1162 si 1223, situata pe dealul inconjurat de Valea Argintului, cu care toti locuitorii se identifica si se mandresc.

Suprafata generoasa a terenului de 12848 Mp, s-a parcelat, rezultand un numar de 13 parcele de teren cu suprafete cuprinse intre 500mp si 1000mp. Solutile propuse de amplasare a viitoarelor constructii respecta cerintele din Certificatul de Urbanism.

Parcela nr.1 - 750mp - Vanduta
Parcela nr.2 - 1000mp - Vanduta
Parcela nr.3 - 1000mp
Parcela nr.4 - 1000mp
Parcela nr.5 - 1000mp
Parcela nr.6 - 1000mp
Parcela nr.7 - 650mp
Parcela nr.8 - 700mp
Parcela nr.9 - 760mp
Parcela nr.10 - 930mp
Parcela nr.11 - 545mp - Vanduta
Parcela nr.12 - 500mp - Vanduta
Parcela nr.13 - 572mp - Vanduta

Vanzarea terenului se face pe parcele, cu posibilitatea de a achizitiona mai multe parcele alaturate. Pretul este 25 euro/mp

Pentru detalii suplimentare, contactati-ma la telefon 0744208031, va stau cu drag la dispozitie!

Pentru agentii imobiliari din piata/colaboratori:
OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.