Proprietate de vânzare cu 11 camere situată la DN1 - Predeal

Hotel/pensiune 11 camere vanzare in Brasov, Predeal, Central - vezi locația pe hartă

ID: RMX138188
EXCLUSIVITATE
COMISION 0%

Preț de vânzare:
349.000 €
629.96 € /mp

T: 0371788426
  • Camere: 11 camere
  • Supr. teren: 1380 mp
  • Supr. construită: 68.4 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Garaje: 0
  • Reper:
  • Disponibilitate: Imediat
  • Locuri de parcare: 10
  • Etaj: Parter+1+Mansarda / D+P+Pod+M
  • Suprafaţă utilă: 513 mp
  • Tip construcţie: Beton
  • An construcţie: 2005
  • IT&C: Internet, Telefon
  • Siguranță și securitate: Control al accesului pe zone, Acces securizat parcare, Cameră server, CCTV, Control acces securizat pe bază de cartele, Recepție, Sistem de alarmă
  • Arhitectură: Gresie, Grupuri sanitare amenajate și utilate, Mochetă
  • Facilități clădire / proximități: Autobuz, Centru comercial în proximitate
Descriere proprietate

Situată pe Strada Mihail Saulescu, Nr. 75, în stațiunea turistică Predeal, această proprietate interesantă vă oferă ocazia unică de a deține o proprietate într-una dintre cele mai bune destinații turistice montane. Amplasată strategic la o distanță de numai 700 de metri de pârtia de schi Clăbucet și centrul orașului, această proprietate se întinde pe un teren generos de 1380 mp, cu o construcție D+P+M, edificată în anul 2005, cu suprafața construită la sol de 228 mp și suprafața construită de 684 mp.

Concepută cu grijă și atenție la detalii, clădirea se dezvoltă pe trei niveluri: demisol, parter și mansardă, fiecare etaj fiind proiectat să ofere spații largi, luminoase și utilizabile. 

La demisol accesul se face din curtea ce poate găzdui un număr de până la 10 autoturisme, ceea ce de fapt îl face un parter datorită diferenței de nivel cu drumul principal. Aici veți descoperi o zonă de primire spațioasă, o sala de mese, ideală pentru a servi micul dejun , al doilea acces în clădire, o magazie, bucătăria dotată profesional, 2 camere generoase de aproximativ 15 mp cu băi proprii, o camera de aproximativ 40 mp ce poate avea ca destinație, camera tehnică-uscătorie-spălătorie sau transformată într-o camera de cazare. 
Accesul la parter se face și din drumul principal direct într-o camera de aproximativ 50 mp, ce poate avea destinație de o mica cafenea sau ideală pentru organizarea de evenimente mici sau mese în familie. Tot aici se află și camera centralelor termice. La parter avem 3 camere fiecare cu baie proprie, un hol spațios și a 4 a camera de aproximativ 40 mp ce poate fii  transformată într-o camera de cazare cu baie proprie. 
La mansardă, accesată prin scara interioară, vei găsi un hol principal spațios, un apartament cu 2 camere ce are baie proprie, hol și balcon și încă 4 camere fiecare cu baie proprie.

De menționat că toate camerele au acces la balcon. Avantajul major al acestei proprietăți constă în faptul că a fost utilizată anterior ca pensiune, fiind complet echipată și mobilată pentru a continua activitatea de cazare. 

Toate utilitățile sunt disponibile, iar starea mobilierului și a echipamentelor de dotare este bună, permițând o tranziție ușoară către noua destinație aleasă de dumneavoastră. Fie că doriți să preluați o afacere sau să vă creați propriul refugiu montan, această proprietate oferă potențial nelimitat.

Ce ține despre construcție în sine, aceasta are structura de beton armat și pereți din cărămidă, ferestre și uși de exterior din tâmplărie de tip termopan de culoare alba, în înterior vei fi plăcut surprins de dotări, scări îmbracate în marmură, camerele au o mochetă de bună calitate, uși interioare din lemn de stejat cu acces din cartel, minifrigidere în fiecare camera și dotări suplimentare.
Pentru a aprecia cu adevărat potențialul acestei oferte, vă invit să explorați turul virtual disponibil. 

Această proprietate reprezintă oportunitatea ideală de a investi.

Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Tur virtual

Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.