Oportunitate de Investiție în Turism la Munte, Tohanul Nou, Bran

Hotel/pensiune 15 camere vanzare in Brasov, Bran - vezi locația pe hartă

ID: RMX136129
EXCLUSIVITATE

Preț de vânzare:
269.000 €
433.87 € /mp

T: 0371788281
 • Camere: 15 camere
 • Supr. teren: 1500 mp
 • Supr. construită: 74.4 mp
 • Unitate Suprafață: mp
 • Reper:
 • Disponibilitate: Imediat
 • Etaj: 1 / 1S+P+M
 • Suprafaţă utilă: 620 mp
 • Tip construcţie: Cărămidă
 • An construcţie: 2024
 • IT&C: Internet, Telefon
Descriere proprietate

Vă prezentăm o oportunitate excepțională pentru cei interesați să investească în turismul montan, într-o zonă deosebit de atrăgătoare din Bran, Tohanul Nou. Această proprietate impresionantă este în curs de construcție și oferă potențialul de a deveni un refugiu montan de succes pentru turiști.

Caracteristici principale:

Demisol: Două încăperi spațioase destinate spațiului tehnic și depozitare, asigurând funcționarea eficientă a întregii proprietăți.
Parter: Un apartament cu două camere și baie proprie, cu intrare separată pentru intimitate sporită. De asemenea, spațiu dedicat restaurantului și bucătăriei, gata să fie amenajate conform cerințelor și preferințelor dvs.
Etaj 1: Cinci camere de cazare, fiecare dotată cu baie proprie, oferind confort și intimitate maximă pentru oaspeți.
Mansarda 1: Alte cinci camere de cazare, fiecare cu baie proprie, perfecte pentru a satisface cerințele de cazare ale turiștilor.
Mansarda 2: Trei camere de cazare, fiecare cu baie proprie, amplasate într-un spațiu confortabil și intim.
Potențial Turistic Ridicat:
Această pensiune se află într-o zonă cu un potențial turistic ridicat, datorită peisajului pitoresc, a patrimoniului cultural bogat și a numeroaselor atracții din apropiere. Cu Branul și Castelul Bran la doar câțiva pași distanță, această proprietate are toate ingredientele pentru a atrage turiștii din întreaga lume.

Notă importantă:
Proprietatea este în stadiu de dezvoltare și necesită finalizare. Cu toate acestea, acest lucru oferă un avantaj considerabil pentru viitorul proprietar, care poate personaliza finisajele și detaliile interioare în funcție de propriile preferințe și necesități.

Această pensiune reprezintă nu doar o investiție financiară inteligentă, ci și o oportunitate de a crea un loc unic și primitor pentru călători, care să descopere frumusețea și farmecul regiunii Branului. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a explora acest potențial remarcabil!
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.