Teren intravilan cu potențial ridicat pentru dezvoltarea unei afaceri

Teren Construcții, Intravilan vanzare, in Arad, Vladimirescu - vezi locația pe hartă

ID: RMX134901
EXCLUSIVITATE

Preț de vânzare:
79.500 €
110.26 € /mp

T: 0371788295
 • Supr. teren: 721 mp
 • Unitate Suprafață: mp
 • Reper:
 • Tip teren: Construcții
 • Disponibilitate: Imediat
 • Etaj:
 • Deschidere stradă: 30
 • Clasificare: Intravilan
 • Deschidere la: Drum principal
 • Construcție aprobată: Nu
 • Alte caracteristici: Acces auto, Oportunitate de investiții
 • Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
Descriere proprietate

RE/MAX vă oferă o oportunitate excepțională de investiție într-un teren cu un potențial imens pentru dezvoltarea unei afaceri de succes. Situat strategic în localitatea Vladimirescu, la intrarea cartierului Via Carmina, acest teren intravilan, cu o suprafață generoasă de 721 mp, este perfect poziționat pentru a găzdui o gamă largă de proiecte comerciale.

Ideal pentru o spălătorie auto cu trafic intens

Proiectul conceptualizat pentru acest teren vizează dezvoltarea unei spălătorii auto, beneficiind de avantajul unei amplasări care asigură un trafic intens. Cu proximitatea față de cartierul Via Carmina și accesibilitate ușoară, această afacere promițătoare va atrage o bază largă de clienți, contribuind la creșterea veniturilor și a profitabilității.

Beneficii-cheie:

Locație excelentă: Situat într-o zonă cu dezvoltare dinamică, la intrarea într-un cartier rezidențial de prestigiu.
Suprafață generoasă: Cu o dimensiune de 721 mp, terenul oferă spațiu suficient pentru implementarea proiectului propus și pentru eventuale extinderi sau amenajări ulterioare.
Potențial maxim de utilizare: Terenul este ideal pentru dezvoltarea unei afaceri cu trafic intens, precum o spălătorie auto, oferind oportunități excelente de creștere și rentabilitate.
Accesibilitate și vizibilitate: Poziționat strategic lângă arterele principale de circulație și la intersecția rutieră, terenul asigură vizibilitate maximă și acces facil pentru clienți.
Această proprietate reprezintă o investiție deosebită pentru antreprenorii și investitorii interesați să capitalizeze potențialul dinamic al pieței locale și să dezvolte o afacere de succes într-un mediu prielnic.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare a terenului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. O echipă de agenți imobiliari profesioniști este pregătită să vă ofere suportul necesar în procesul de achiziție.
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.