Casa de vacanta - pensiune 8000mp teren

Hotel/pensiune 10 camere vanzare in Brasov, Vama Buzaului - vezi locația pe hartă

ID: RMX134233
EXCLUSIVITATE
COMISION 0%
Reducere de preț

Preț de vânzare:
250.000 €

T: 0371788270
  • Camere: 10 camere
  • Supr. teren: 8000 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Reper:
  • Disponibilitate: Imediat
  • Etaj:
  • Suprafaţă utilă: 250 mp
  • IT&C: Internet, Telefon
Descriere proprietate

Buna ziua
Va prezint o oportunitate de investie extraordinara de a achizitiona o popensiune la gri,comision 0% pentru cumparator, in Vama Buzaului/Buzaieli, un loc mirific in inima naturii.
Aceasta proprietate este extinsa pe 8000mp teren, cu o constructie nefinalizata ,la gri de 10 camere, 8 bai, 4 livinguri,3 balcoane, camera tehnica,magazie lemne cu intrare in beci.
Proprieatea beneficiaza de peisaj catre padure cu o terasa ,mare de 10mp lungime. Constructia este din caramida, are geamuri termopane, acoperisul fiind din tigla rosie, conectata la electricitate, instalaie sanitara, incalzire in pardoseala de la termosemineu cu evacuare.

In curte se mai gaseste o terasa din lemn construita pe o lungime de 15 mp /6mp latime,unde se gasete o camera cu baie care are intrare in pod, utilata si mobilata cu soba de teracota si soba de caramida, si pe terasa este un cuptor de paine, gratar ,soba si afumatoare toate rustic amenajate.

Pe anotimpul de iarna tersa de inchide cu rulouri.
Terenul proprietatii incepe de la str Principala si se extinde pana la padure acesta fiind imprejmuit cu gard de teava bagat in beton si plasa durabila.

Unu din punctele forte ale acestei proprietati este ca se gasesc:
-pomi fructiferi: meri,pruni,ciresi,visini,peri,gutui, corcodusi
-pe prpoprietate sunt cultivate si zmeura si mure si cultura de vita de vie.

Peisajul pitoresc care imprejmuieste intraga proprietate face ca acest loc sa se potriveasca diverselor activitati cum ar fi:
-evenimente importante pentru tine si familia ta.
-team buildinguri
-seminarii/sedinte
-tabere pentru copii, sau pentru turistii care aleg relaxarea in inima naturii.

Aspecte importante:
-utilitati:-curent electri, fosa septica,apa este la comuna iar in viitorul apropiat se face canalizare acum proprietate avand 2 fose septice.

Localizata la doar 45min de Brasov, situata pe str Principala cu acces imediat la drumul care face legatura dintre Buzau si Brasov.

Va astept cu nerabdare pentru a descoperi aceasta proprietate cu oportunitati unice de investitie/bussines si relaxare .

Nu eziati sa ma contactati pentru a programa o vizionare.
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.