Oportunitate de investitie! Cladire birouri si hala in Chiajna!

Proprietate speciala vanzare in Bucuresti Ilfov, Chiajna - vezi locația pe hartă

ID: RMX130714
Nou pe piață

Preț de vânzare (+ 9% TVA):
3.900.000 €
753.91 € /mp

T: 0371784138
 • Supr. teren: 7500 mp
 • Unitate Suprafață: mp
 • Reper: soseaua de centura
 • Disponibilitate: Imediat
 • Locuri de parcare: 40
 • Etaj: Parter+1+2 / P
 • Suprafaţă utilă: 5173 mp
 • An construcţie: 2007
 • Alte caracteristici spațiu comercial: Acces secundar marfă, Afișare logo pe clădire, Contorizare separată, Sistem de ventilație
 • Arhitectură: Grupuri sanitare amenajate și utilate
 • Climatizare birou: Centrală termică
 • Siguranță și securitate: Sistem de alarmă
 • Utilități teren: Apă, Canalizare, Curent, Gaz
Descriere proprietate

RE/MAX vă propune spre vânzare o proprietate specială formată din 2 corpuri principale:  o clădire de birouri, o hală industrială, amplasate pe un teren în suprafață totală de 7500 mp.  
Cladirea de birouri este proiectata pentru P+4, au fost construite 2 etaje, având posibilitatea de a se extinde cu încă 2 etaje.  Pe proprietate sunt amenajate 40 de locuri de parcare. In prezent, compartimentarea celor 3 etaje răspunde nevoilor de bussines ale actualilor proprietari, însă poate fi adaptată cu ușurință oricărui model de bussines, având o structură modulară.  Cladirea de birouri este compartimenta cu sisteme usoare cu pereti de rigips si tamplarie aluminiu cu geam  putand fi usor recompartimentata sau demontate si folosita ca open-space.
Cladirea este dotata cu un sistem de incalzire, respectiv racire performant astfel incat sa existe un consum redus de agent termic. Încalzirea si racirea cladirii se face prin pardoseala cu sistem GIACOMINI Italia. Ca alternativă, mai există încă 2 sisteme, care pot care pot functiona independent sau impreuna:  incalzire prin  panouri solare și centrala termica pe lemne sau combustibil solid, avand o o putere instalata de 250 Kw.  Incalzirea poate fi realizata si de un sistem de 4 cazane pe gaz, unul master si celelalte slave, fiecare de 75kw.
Cladirea de birouri este dotata la interior cu lift semi-panoramic (2 pereti din beton si 2 usi din sticla, hidraulic de la firma KOPPEL din Italia)
Deasemenea, are instalate cabluri pentru IT de ultima generatie tip FTP categoria 6 ce permit transferul de date de 1G/s, cu peste 200 prize PC si tot atatea telefonice. 
Fiecare etaj este dotat cu grupuri sanitare și bucătării. 

Hala are o suprafata totala  de 2509 mp cu inaltimea de 6,7 m și este realizata cu stalpi de beton prefabricate, grinzile sunt HEA700, panele UNP140, iar peretii si acoperisul sunt panouri termoizolante de la firma ISOBAU.
Hala este prevazuta cu 3 usi mari sectionale de 3500x4500 mm din care ușa centrala cu  rampa si rampa de egalizare.
Pardoseala este realizata cu beton, plase sudate si intarita cu intaritor cu quartz aditivat cu grosime medie de 45 cm rezistenta la sarcini de pana la 7500 kg/mp.  Hala este dotată cu hidranți 6 atmosfere. 
In partea din fata a halei a fost  construit un etaj in suprafata de 212.5 mp,  pe structura metalica, servind ca spații de birouri precum si de depozitare, vestiare și grupuri sanitare.  Aceste spatii au fost prevazute cu aductiuni de apa calda, apa rece, scurgere apa si incalzire.
Apa este furnizata de un put forat la mare adancime (110 m), cu utilaje si tehnologii PETROM SERVICE, cu carte tehnica pentru o potentiala folosire a tehnologiei de incalzire cu pompe de caldura. Tubulatura putului a fost asigurata de VALROM.
Instalatia electrica: Bransament din linie el. trifazat 185kW, Transformator 240kW, Generator de curent electric 150kwa KOHLER 
 Intregul ansamblu este prevazut cu un sistem propriu de prelucrare a apei ASTEC ROM, doua unitati MCH10. 

Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Tur virtual

Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.