Inchiriere Depozit de 1.600 mp cu Acces Tir si Rampa -Oltenitei

Spatiu industrial 1600 mp inchiriere in Depozit, Bucuresti, Oltenitei - vezi locația pe hartă

ID: RMX130218
COMISION 0%

Preț de închiriere (+ 19% TVA):
8.000 €
5 € /mp

T: 0371788265
  • Camere: 2 camere
  • Supr. teren: 1600 mp
  • Supr. construită: 1600 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Reper: Bulevardul Metalurgiei
  • Disponibilitate: Imediat
  • Locuri de parcare: 10
  • Etaj: Parter / P
  • Supr. birou: 50 mp
  • Suprafaţă utilă: 1600 mp
  • Comp.: Flexibil
  • Tip imobil: Depozit
  • An construcţie: 1968
  • Alte caracteristici: Acces auto, La șosea, Teren împrejmuit
  • Alte caracteristici spațiu industrial: Acces TIR, Curent trifazic (380V), Uși de acces
  • Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
  • Utilități teren: Apă, Canalizare, Curent, Gaz
Descriere proprietate

Sunteti in cautarea unui depozit spatios si versatil pentru afacerea dumneavoastra? Oferim spre inchiriere un depozit de 1.600 mp situat in inima cartierului Berceni, cu o multitudine de caracteristici care il fac ideal pentru o gama larga de industrii si operatiuni comerciale.

AVANTAJ SPATIU: personalizabil, in functie de nevoi. Sunt necesare rafturi? Avem! Sunt necesare spatii de birouri in cadrul depozitului? Facem! Doriti culoarea verde pe pereti? Zugravim!

Caracteristici cheie:

1. Acces Tir si Rampa: Acest depozit dispune de acces pentru vehicule de mare tonaj (TIR), ceea ce il face potrivit pentru transportul si depozitarea marfurilor. Rampa de incarcare/descarcare asigura o eficienta maxima in procesul de manipulare a marfurilor.

2. Open Space si Compartimentare Personalizata: Spatiul deschis al depozitului ofera flexibilitate in compartimentare, permitand adaptarea lui la nevoile specifice ale chiriasului. Putem ajuta la proiectarea si amenajarea spatiului pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

3. Inaltime de 12 metri: Cu o inaltime impresionanta de 12 metri, depozitul poate gazdui si depozita obiecte voluminoase si marfuri pe verticala, maximizand utilizarea spatiului disponibil.

4. Locuri de Parcare: Cu 10 locuri de parcare disponibile in incinta, personalul si partenerii dumneavoastra vor avea acces facil si sigur la depozit.

5. Acces la Soseaua Oltenitei si Soseaua de Centura: Depozitul beneficiaza de o pozitie strategica cu acces rapid si usor la Soseaua Oltenitei, facilitand logistica si transportul marfurilor. Soseaua de Centura se afla la doar un pas, asigurand conexiuni la nivel national si international.

6. Acces Facil la Mijloace de Transport pentru Salariati: Cu trei cai de acces in incinta depozitului si proximitatea mijloacelor de transport in comun, personalul dumneavoastra va avea un acces comod la locul de munca.

7. Birouri Disponibile: In incinta depozitului, avem birouri disponibile pentru a gazdui echipele administrative sau de conducere. Totodata, putem amenaja birouri in cadrul depozitului daca este necesar.

8. Panouri Fotovoltaice: Depozitul este echipat cu panouri fotovoltaice pentru a reduce costurile energetice si a contribui la sustenabilitatea mediului.

Acest depozit ofera o oportunitate de afacere excelenta intr-o locatie convenabila si cu facilitati de top. Daca sunteti interesati de acest depozit si doriti sa programati o vizita sau sa obtineti mai multe informatii, va rugam sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa va dezvoltati afacerea si sa gasiti solutia perfecta de depozitare.

Nu pierdeti ocazia de a avea acces la acest depozit de exceptie. Contactati-ne astazi si va vom ajuta sa faceti urmatorul pas spre succesul dumneavoastra in afaceri.
*pozele prezentate arata starea actuala si cateva variante ce pot deveni finale, in functie de necesitatile Dvs de depozitare.
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.