Hală industrială de închiriat, Zona Apahida, 580Mp

Spatiu industrial 580 mp inchiriere in , Cluj, Apahida - vezi locația pe hartă

ID: RMX129528

Preț de închiriere (+ 19% TVA):
3.990 €

T: 0371788035
  • Supr. teren: 1000 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Reper:
  • Disponibilitate: Imediat
  • Etaj:
  • Suprafaţă utilă: 580 mp
  • Amenajare străzi: Asfaltate, Iluminat stradal, Mijloace de transport în comun
Descriere proprietate

Hala industriala disponibila pentru inchiriat ofera o suprafata generoasa de 580 de metri patrati, amplasata intr-o locatie extrem de accesibila, perfecta pentru activitati comerciale sau industriale. Cu o curte pregatita pentru trafic greu si suficient spatiu de manevra, facilitam operatiunile si transportul de marfuri sau echipamente.

Aceasta hala este conceputa pentru a satisface nevoile diverse ale afacerii tale, oferind 550 de metri patrati pentru activitati industriale și 30 de metri patrati pentru birouri. Spațiul pentru birouri poate fi utilizat pentru administrare, coordonare sau orice alte activitati de lucru care necesita un mediu de lucru separat.

Facilitatile includ toate utilitatile necesare pentru desfasurarea activitatilor - electricitate, apa, canalizare si sistem de incalzire, astfel incat operatiunile sa decurga fara intreruperi sau dificultati.

Aceasta hala reprezinta o oportunitate excelenta pentru o afacere care necesita un spatiu generos si functional, cu acces facil si cu toate facilitatile necesare pentru desfasurarea activitatii.
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.