Hotel / Pensiune / Parcare TIR de vânzare între Craiova - Balş

Hotel/pensiune 28 camere vanzare in Olt, Bals, Exterior Vest - vezi locația pe hartă

ID: RMX129015
EXCLUSIVITATE
COMISION 0%

Preț de vânzare:
580.000 €
446.15 € /mp

T: 0371784169
  • Camere: 28 camere
  • Supr. teren: 9883 mp
  • Supr. construită: 1560 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Reper: Lukoil
  • Disponibilitate: Imediat
  • Locuri de parcare: 30
  • Etaj:
  • Suprafaţă utilă: 1300 mp
  • Tip construcţie: Cărămidă
  • An construcţie: 2010
  • IT&C: Internet, Telefon
  • Siguranță și securitate: Recepție
Descriere proprietate

      RE/MAX Area Experts 2 Craiova propune spre vanzare, in exclusivitate ( comision 0% la cumparator ), complexul  Pensiunea Rustic situat pe Drumul European 70 , pe relatia Craiova - Bals, langa Statia Lukoil ,  in proximitatea Drumului Expres  Craiova - Pitesti,  cu o capacitate totala de cazare de 28 de camere , pe un teren in suprafata totala de 9883 mp , complex format din urmatoarele asset-uri:
         Parcare betonata in suprafata de 5500 mp suficienta pentru a  gazdui 30 de TIR-uri.
          Pensiune agroturistica finalizata  in anul 2010 prin  Programul Sapard  cu  respectarea  standardelor  de calitate ,  siguranţă şi eficienţă, construita din caramida poroterm, acoperita cu tabla ondulata,  compusa  din  subsol, parter, etaj  si mansarda , in  suprafata utila de 1300 mp ,  cu  receptie, restaurant , bucatarie utilata  si mobilata , anexe bucatarie conform standardelor , camera frigorifica,  12 camere  de hotel utilate si mobilate  ,  cu 24  locuri de cazare .  Pensiunea are  autorizaţie de functionare ISU si poate gazdui evenimente cu 500 de persoane.
          Motel  / restaurant construit din BCA , P+1 , compus din sala restaurant şi bucatarie la parter,  doua camere de motel, o baie si un hol la etaj,  magazie si grup sanitar,  la care se adauga o prelungire compusa la parter din birou, camera de locuit, camera centrala tehnica, , iar la etaj  sunt 3 camere tip hotel si terasa. 
          Minihotel P+1 construit din BCA , acoperis din tabla ondulina, compus din 4 camere la parter si 4 camere la etaj.
          Cladire administrativa P+1 construita din BCA , compusa la parter din spatii spalatorie , magazie depozit lenjerie, iar la etaj doua camere tip hotel .
         Terasa construita pe structura metalica in suprafata de 94. mp.
          Proprietatea este conectata la curent electric 220 V,  curent trifazic 380 V are sursa de apa independenta constand in doua puturi forate de mare adancime,  fosa septica si  internet, incalzirea cladirilor se face cu o  centrala  moderna alimentata cu peleti şi o centrala pe lemne .
          Avand in vedere pozitionarea proprietatii  in apropierea Drumului Expres ,  suprafata generoasa de teren,  utilitatile si caracteristicile aratate mai sus , imobilul  are un potential urias de bussines, putand avea si alte destinatii in domeniul  HORECA ,  centru de ingrijire pentru persoane varsnice. etc.
           Telefon - 0766 333 222.

Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.