Teren de vanzare 8119 mp Calatele Padure. Exclusivitate

Teren Construcții, Intravilan vanzare, in Cluj, Calatele - vezi locația pe hartă

ID: RMX106886
  • Supr. teren: 8119 mp
  • Unitate Suprafață: mp
  • Reper:
  • Tip teren: Construcții
  • Disponibilitate: Imediat
  • Etaj:
  • Deschidere stradă: 1
  • Clasificare: Intravilan
  • Construcție aprobată: Nu
  • Lungime deschidere stradă: 60
  • Alte caracteristici: Acces auto, Construcție demolabilă, Parcelabil, Teren împrejmuit
  • Amenajare străzi: Asfaltate, Pietruite
  • Utilități teren: Utilități în zonă
Descriere proprietate

Va prezint un teren situat in comuna Calatele, sat Calatele – Padure, cu potential mare de investitie si dezvoltare de servicii in turism, intr-o zona situata in partea de nord-est ale masivului Magurii Calatele, la 10 km de Statiunea Belis – Fantanele, la 20 km de Partia de schi Marisel, la 15 km de Huedin și 65 km de Cluj-Napoca, .o zona de munte la poalele Apusenilor.
Accesul la teren este facil in orice perioada a anului realizandu-se prin DC Calatele – Padure, drum modernizat si prin intermediul unui drum local pietruit, de cca 400 m terenul avand front la acest drum.
Pozitionarea terenului asigura o vedere panoramica, spectaculoasa de 360 grade. Pe limita de vest a proprietatii exista o mica padure de mesteceni si lastaris, care asigura o stare de liniste si relexare. Privind spre limitele de nord, nord-est avem o priveliste incantatoare pentru ochi catre Masivul Vladeasa si muntii din jur. Limitele de sud, sud-est ofera o vedere de vis catre poienile inverzite si pline de viata din jur. Pozitionarea terenului, bine incadrat in cadrul natural zonal, permite pozitionarea buna a viitoarelor constructii, oricare ar fi amplasarea lor pe teren, acestea vor beneficia de aceeasi vedere panoramica spectaculoasa.
Suprafata totala a terenului este de 8119 mp, din care 1891 este intravilan si 6228 mp extravilan cu categoria faneata.
Terenul permite edificarea de locuinte indiduale rurale, anexela acestora, case de vacanta, spatii comerciale si de alimentatie publica, spatii pentru practicarea mestesugurilor traditionale, cu regimul de innaltime de S+P+1E, cu respectarea coeficientilor maximi admisi POT 30% si CUT 0,5.
Pe teren exista o constructie P+M realizata din lemn edificata in 1976 si intabulata. Are suprafata construita de 63 mp si suprafata desfasurata de 126 mp. Constructia necesita lucrari de renovare. Exista avantajul ca printr-un proiect de reabilitare se poate edifica o constructie noua, printr-o procedura de autorizare simplificata.
Utilitatile energia electrica exista in proximitatea terenului si reteaua de apa este la o distanta de cca 400 m.
Daca doriti sa investiti in turism, acest loc este ideal, ofera tot ceea ce si-ar putea dori un viitor client de la un resort de turism, acesta este punctul dvs. de plecare spre o afacere cu succes garantat.
Aici, aveti posibilitatea sa petreceti clipe de relaxare intr-o zona naturala, nepoluata, linistita si de o frumusete aparte in propria casa de vacanta din inima Apusenilor, cu acces facil catre orice fel de utilitati administrative, comunitare sau de turism. De asemnea, zona Apusenilor este ideala pentru vacantele de vara. Aici temperaturile sunt racoroase, iar cararile pitoresti de munte mult mai putin aglomerate decat in alte parti.
Mai stati pe ganduri? Aceasta locație confortabila și liniștita la marginea Muntilor Apuseni, situata intr-un cadru natural exceptional, departe de stresul si agitatia vieții cotidiene, va astepta sa gasiti legatura cu natura.
Descoperă puterea creativității tale! Cu ajutorul instrumentului nostru de House Staging Virtual, poți redecora și personaliza GRATUIT orice cameră din proprietatea de mai sus. Experimentează cu mobilier, culori, texturi si stiluri diverse si vezi care dintre acestea ti se potriveste.

Simplu, rapid și distractiv – toate acestea la un singur clic distanță. Începe acum să-ți amenajezi virtual locuința ideală!
Fiecare birou francizat RE/MAX e deținut și operat independent.